Sve su jača govorkanja da Jason i Momoa i Eiza Gonzalez u tajnosti dejtaju već mjesecima

Samo četiri mjeseca nakon što je objavljeno da su se Jason Momoa i Lisa Bonet nažalost rastali, objavljeno je da zvijezda Aquamana izlazi s glumicom Eizom González.

Izvor za E! News je otkrio da par “izlazi nekoliko mjeseci”. Momoa je nedavno bio i na premijeri filma Ambulance u kojem Eiza glumi,  ali par nije pozirao, niti su viđeni zajedno. “Stvarno joj se sviđa”, otkrio je insajder. “Trenutno je jako fokusirana na svoju karijeru. Ali svi ga njezini vole i on je zabavan tip za biti u društvu.”

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 02: Eiza Gonzalez attends Women In Film Pre-Oscar Cocktail Party presented by Max Mara and Lancome with additional support from Crustacean Beverly Hills, Johnnie Walker, Stella Artois and Cambria at Crustacean Beverly Hills on March 2, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Women in Film)

Momoa i Bonet su se nedavno razišli ostavivši svijet, koji je vjerovao u njihov happily ever after, u šoku. Nakon četiri godine braka i 16-godišnje veze. U zajedničkoj izjavi u to vrijeme, par je otkrio: “Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena… Odvija se revolucija a ni naša obitelj nije iznimka…” Jedan izvor blizak obitelji rekao je da su razlazu presudili drugačiji prioriteti. “Jason je jako fokusiran na svoju karijeru i želi raditi. Napokon je uspio u Hollywoodu i to ga pokreće i  ispunjava. Lisa želi biti u L.A.-u i nije zainteresirana biti na tom dijelu životnog putovanja s njime jer se zasitila svijetla reflektora.”

ROME, ITALY - JULY 04: Lilakoi Moon and Jason Momoa attends the Cocktail at Fendi Couture Fall Winter 2019/2020 on July 04, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Fendi)

Bivši par ima dvoje djece, 14-godišnju kćer Lolu i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa.

Fotografije: Zunino Celotto, Emma McIntyre/Getty Images