Jasmina i Jela su doule i porođajne edukatorice, a nedavno su pokrenule i odličan podcast o tabu temama ženske seksualnosti i poroda. 

Ustvari, sve teme o kojima pričaju ove dvije divne mlade žene uopće ne bi trebale biti tabu. Jasmina i Jela su doule i porođajne edukatorice koje su iz svijeta ekonomije, marketinga i kulture, odabrale smjer emotivnog putovanja, sveobuhvatne transformacije i osobnog rasta kroz koje žena prolazi kada postaje majka.

Educirale su se i završile DONA International za porođajnu doulu, edukaciju Newborn Mothers za postpartumsku doulu, tečaj masaže i Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta. Na njihovoj stranici možete pronaći online tečajeve o trudnoći, savjete za dane nakon trudnoće, razna savjetovanja i uslugu doule. No, ono čime su ovih dana oduševile svoje pratitelje je podcast gdje su se posvetile svim onim ženskim temama – od trudnoće do seksualnosti.

Njihove podcaste možete slušati na Appleu, Spotyfyju i Googleu, a možete ih pronaći i online na službenoj stranici Le Le Doula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sve počinje od tebe (@leledoula)