Složit ćete se s nama kad kažemo da Zagreb ima pregršt odličnih gastro lokacija na kojima možemo uživati u ukusnim zalogajima. Isto tako, koncept doručka, odnosno bruncha neizmjerno se popularizirao, a sada ga je u svoju ponudu uvrstilo još jedno popularno mjesto!

Odnedavno u Egoist bistrou na Jarunskom placu gosti mogu uživati u gastro delicijama koje potpisuje Manuel Crnobrnja, šef jarunske kuhinje i polufinalist posljednje sezone Masterchefa. U moderno preuređenom i vrlo ugodnom ambijentu poznatog Egoist bara, Manuel će svakodnevno pripremati bogatu ponudu doručka i ranog ručka po vrlo prihvatljivim cijenama koje se kreću od 2,30 do 7,50 eura za doručak te od 3,90 do 8,90 eura za ručak.

U raznovrsnoj ponudi, za doručak se nude jela kao što su benedict jaja s lososom ili pršutom, francuski omlet, jutreko, frittata, croissant bologna, sourdough burrata, slatka zdjela sa zobenim pahuljicama i mnoge druge delicije, dok su za ručak na meniju ajngemahtec vol. 2, tagliatelle bronza, zapečeni njoki, arancini, cikla i losos. Uz ručak se poslužuje i desert, a u cjelodnevnoj ponudi su i focaccia pizze u nekoliko zanimljivih varijanti.

Cijelu ponudu potražite na službenoj stranici bistroa, a za one koji ne mogu osobno doći do Egoista, svoj doručak ili ručak mogu naručiti putem Wolta!

Foto: Krešimir Jović