Miris Luna Rossa Ocean novi je muški miris brenda Prada. Nastao je iz uvjerenja da s pomoću tehnologije kao produžetka nas samih možemo prijeći vlastite granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove obzore.

Priča iza mirisa Prada Luna Rossa usko je povezana s prestižnom nagradom America’s Cup, najstarijim trofejom međunarodnog sporta, te krunom svijeta jedriličarstva. Radi se o uzbudljivom natjecanju u kojem se udružuju tehnologija, vještina i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode. Jedriličarska momčad Luna Rossa iz Italije nastala je 1997. iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za natjecanje America’s Cup 2000. godine. Kao zrcalni prikaz dinamičnog natjecanja između čovjekovih inovacija i snage njegova prirodnog okruženja razvila se linija mirisa koja nosi slavno ime Luna Rossa.

Prada Luna Rossa Ocean bočica

Novi miris, Prada Luna Rossa Ocean, nastao je suradnjom dvaju majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo (Pariz) i Carlosa Benaima (New York), koji su ga osmislili s pomoću tehnologije. Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekooceanskom dijalogu (udaljenom 6000 km), koji je svladao sve vremenske prepreke da bi se ukomponiralo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa odlikuje se jedinstvenim mirisnim potpisom.Tehnološki razvoj uzrokovao je zamjenu tradicionalne destilacije najfinijih prirodnih proizvoda molekularnom destilacijom – postupkom koji omogućuje izbor molekula najbolje kvalitete.

Prada Luna Rossa sastojci

Sastojci su se pojedinačno ponovno slagali i čistili za mirisni profil koji je 100 % izrađen po mjeri. Ovaj postupak, primijenjen, primjerice, na vetiver u mirisu Luna Rossa Ocean, omogućuje čist, drvenast vetiver bez zemljanih tonova koji su ponekad prevladavali. S inovativnim svježim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovno osmišljene note karakteristične obitelji mirisa fougere te spaja kontrast aromatične svježine i sofisticirane senzualnosti sa svježinom bergamota koja se suprotstavlja iznimnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i kadulje za čistu i svježu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara učinak druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana,te elegantnu kremoznost tonova korijena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora s Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

Uz odvažan duh koji nadopunjuje njegove glumačke i producentske vještine, Jake Gyllenhaal utjelovljuje Pradin uzbudljivi novi muški miris u reklamnoj kampanji koju je snimio fotograf Sølve Sundsbø, a kratki spot režirao Johan Renck.

„Kombinacijom fizičke i intelektualne snage, Jake je moderni pustolov – savršeno utjelovljenje Pradina novog muškog mirisa. Njegove jedinstvene glumačke sposobnosti podižu granice osjećaja, a vizionarski projekti koje stvara usmjereni su na odvažne nove horizonte pripovijedanja.” – Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela Prada Beauty.

Intenzivna bočica s daškom snage koju obavija, lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svjetlosti na površini oceana. Muževna je, sofisticirana i suvremena, a krasi ju legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep boje crne poput noći sadrži crvenu točku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mjesec.

flash!

Ako želite osvojiti ovaj vrhunski miris, možete zaigrati nagradnu igru na našem Instagram ili Facebook profilu. Sretno!