Svibanj je na izmaku i mi već maštamo o bezbrižnom izražavanju na plaži, ispijanju najdražih koktela i zvukovima zrikavaca, no kako bi sve bilo potpuno, nije naodmet pri ruci imati i nekoliko ključnih detalja. Pritom, ovaj put ne mislimo na modne detalje…

Jacquemus je jedan od najpopularnijih dizajnerskih modnih brendova, ali ujedno i jako dobro osmišljena marketinška priča. Stoga nas ne čudi što u svojoj ponudi uvijek ima i detalje koji nisu vezani uz modu, a za koje publika pokazuje velik interes.

Naime, radi se o simpatičnim serijama detalja koji su prilagođeni periodu godine pa su tako ovog puta u fokusu društvene igre koje možete igrati na plaži, na balkonu s pogledom na more, kampiranju okruženi visokim borovima… Brendirane Jacquemus igraće karte dolaze u minimalističkom žutom parkiranju, a tu je i domino, koji nas odmah vraća u djetinjstvo.

Igraće karte (36 eura)
Društvena igra (75 eura)

Ono što nas je posebno oduševilo jest modificirana verzira igre križić-kružić, koja s Jacquemus popisom dolazi u – kocka-kružić obliku. Zabavna i estetična, ova igra ne samo da će obogatiti vašu kolekciju već je i odličan poklon ako ste uskoro pozvani na rođendansko slavlje.

Društvena igra (85 eura)

Nadalje, pozornost su nam privukle i kugle za boćanje. Boćanje je pravi dašak Mediterana, a radi se o tradicionalnom sportu čiji je cilj bacanjem kugli (boća) približiti ih što bliže manjoj ciljnoj kugli, poznatoj kao “bulin” ili “pallino”.

U ponudi su još i chic termosice za vodu, magneti, razglednice…

Kugle za boćanje (190 eura)
Razglednice (25 eura)
Termosica (45 eura)
Magneti (35 eura)

Foto: Jacquemus