Već u svibnju, obilježenim ponovnim pokretanjem komercijalnih aktivnosti u većini europskih zemalja, Grupa Renault zabilježila je rast prodaje Renaulta ZOE za 56 % u odnosu na prethodni mjesec

U lipnju se taj rast nastavlja i potvrđuje novim rekordom. Grupa Renault zabilježila je ukupno 11.158 narudžbi modela ZOE u EuropiU Francuskoj, inače najvećem tržištu električnih vozila Grupe Renault, samo je u prošlom mjesecu zabilježeno 7.050 narudžbi Renaulta ZOE, što je tri puta više (rast od +355 %) u odnosu na isto razdoblje prošle godine. 

Prodaja raste i u ostatku Europe. Naprimjer, u Njemačkoj se broj narudžbi Renaulta ZOE povećao za 117 % odnosno na 1.990 naručenih primjeraka. Osim porasta broja narudžbi, zabilježen je i rekordan broj registriranih vozila s 10.944 Renaulta ZOE u Europi (privremeni podatak), odnosno 107 % više u odnosu na lipanj prošle godine.

Taj prodajni uspjeh, kao i stručnost u razvoju električnih vozila, koja je još jednom dokazana predstavljanjem hibridnih motora E-TECH (novi Clio E-TECH, novi Captur E-TECH Plug-in i novi MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in), podupiru Grupu u njezinu nastojanju da ispuni ciljeve povezane s normom CAFE.