Sve žene koje redovito boje kosu dobro znaju koliko izrast može biti problematičan i zahtjevan za održavanje. Sličnu muku predstavljaju i sijede vlasi, koje se često pojavljuju tamo gdje su najmanje poželjne. Srećom, beauty industrija je na ove izazove odgovorila nizom inovativnih proizvoda koji omogućuju brzo i učinkovito rješenje!

Jedno od popularnih rješenja su sprejevi i korektori za kosu koji u samo nekoliko sekundi mogu prekriti izrast i sijede vlasi. Ovi proizvodi dizajnirani su tako da pružaju izgled koji je potpuno prirodan, stvarajući iluziju ujednačene boje kose bez vidljivih prijelaza. Na tržištu su dostupni u različitim nijansama, što znači da je lako pronaći idealan ton koji se dobro spaja s postojećom bojom kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonya (@sofiabits)

Prednost ovih proizvoda leži u njihovoj jednostavnosti korištenja. Dovoljno je samo usmjeriti aplikator na željeno područje i nježno pritisnuti kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio po kosi. Ova metoda idealna je za hitne situacije kada trebate brzo osvježiti izgled.

Korištenje ovih sprejeva i korektora također donosi dodatnu prednost u smislu uštede vremena i novca. Umjesto čestih odlazaka u frizerski salon, sada možete samostalno popraviti situaciju, stoga – u nastavku potražite neke od naših favorita!

Bumble and bumble Bb. Color Stick
Syoss Root Retoucher
Schwarzkopf Palette Compact Root Retouch
Milk Shake Sos roots
Color WOW Root Cover Up
L’Oréal Paris Magic Retouch

Foto: Notino, Instagram/@sofiabits