Ako nemate vremena ili volje čitati dalje – potvrđujemo da Eucerin® UreaRepair PLUS njega čini ono što obećava: pruža trenutno olakšanje PLUS 48h odgode simptoma suhe kože. Posebno nas se dojmio Eucerin® UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje jer smo već neko vrijeme u potrazi za proizvodom koji će nas spasiti od posljedica zime

Koža je jedan od naših najvažnijih organa i sa savršenim omjerom vode, masnoća i prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF), štiti nas od okoline, oblikuje naš izgled i omogućuje osjet dodira. Ako je omjer narušen, koža može postati gruba, crvena, sklona iritacijama, osjetljiva i suha. 

Suha koža je vrlo česta pojava koja dovodi do posjeta dermatolozima. Ovisno o težini suhoće, koža može biti zategnuta, gruba i/ili sklona svrbežu, prhutanju i crvenilu. Simptomi suhe kože su neugodni i potrebno ih je posebno tretirati jer mogu negativno utjecati na svakodnevnu rutinu i prouzročiti psihološki stres i onemogućiti svakodnevne male radosti kao što je uživanje na suncu ili boravak na otvorenom. Iako nije moguće pobjeći suhoj koži, život sa suhom kožom može postati jednostavniji. 

Koja Eucerin® njega je prikladna za suhu kožu?

Eucerin® UreaRepair PLUS linija njege klinički dokazano nadopunjuje lipide i vlagu u koži za trenutno olakšanje i odgodu simptoma suhe kože sljedećih 48 sati. Ključni sastojak Eucerin® UreaRepair PLUS linije njege, ureja, poboljšava prirodni piling kože te čini površinu suhe kože mekom. Formula je obogaćena i dodatnim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage koji rade uz ureju kako bi poboljšali sposobnost vezanja vode za kožu i povećali količinu hidratacije. Lipidi kao što je ceramid dokazano pomažu u obnovi i regeneraciji prirodne barijere kože, zadržavanju vlage i sprječavanju suhoće. Svi sastojci u formuli Eucerin® UreaRepair PLUS linije njege rade zajedno kako bi koža postala otpornija i zaštićena od suhoće. 

Novi preparati za njegu suhe i vrlo suhe kože

Eucerin® UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje

Tko ne voli losion za njegu koji lijepo miriše? Njega kože je ključna za održavanje njezinog zdravlja, lijepog izgleda, ali i više od toga. Briga o koži je ritual, treba uzeti nekoliko minuta od svakodnevnih obaveza i posvetiti se sebi. Eucerin® UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom pruža suhoj, hrapavoj koži svakodnevnu njegu koja joj je potrebna. Uz jedinstvenu kombinaciju sastojaka – urea, ostali prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) i ceramidi – pruža trenutno olakšanje i intenzivno, dugotrajno vlaženje, odgađajući simptome suhe kože do 48 sati, ostavljajući kožu podatnom, glatkom i mekom. Kao i svi preparati iz asortimana, novi mirisni losion klinički i dermatološki dokazano pruža učinkovitu njegu za suhu, osjetljivu kožu. Prikladan je za odrasle, uključujući one sa zrelom kožom i/ili dijabetesom, i za djecu u dobi od tri i više godina.

Je li losion s mirisom prikladan za njegu suhe kože?

Naša je koža individualna kao i mi, a neki ljudi mogu biti osjetljiviji na mirise od drugih. U redu je koristiti mirisne preparate sve dok ste sigurni da ne sadrže bilo kakve potencijalno nadražujuće sastojke, ako su temeljito testirani i klinički i dermatološki dokazano prikladni za suhu i osjetljivu kožu. Ponosni smo što kao jedna od vodećih svjetskih dermokozmetičkih robnih marki Eucerin® koristi samo najkvalitetnije sastojke i nikad ne koristi nijedan parfem za koji se zna da izaziva reakcije na koži. 

Eucerin® UreaRepair PLUS pjena za pranje s 5% ureje

Želite li tuširanje pretvoriti u posebni, mirisni ritual? Nova Eucerin® UreaRepair PLUS pjena za pranje s 5% ureje učinkovito čisti kožu bez isušivanja, a nakon uporabe koža je meka i nahranjena.  Obogaćena je nježnim mirisnim sastojcima koji pogoduju koži, a dokazano djeluje protuupalno i nježno na suhu kožu. Također je bez parfema za koje je poznato kako uzrokuju alergije. Pruža sve prednosti nježnog čišćenja uz umirujuć, nježan miris. Koža je glatka i podatna.

Eucerin® UreaRepair PLUS pjena za pranje s 5% ureje pogodna je za odrasle, uključujući one sa zrelom kožom ili dijabetesom i djecu od 3 godine i više. Posebno je formulirana za svakodnevnu upotrebu na suhoj, vrlo suhoj, gruboj i nadraženoj koži. Jedinstvena kombinacija sastojaka – urea, drugi prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) i ceramidi – veže vlagu i popravlja prirodnu barijeru kože kako bi spriječila daljnji gubitak vlage. Formula klinički i dermatološki dokazano čisti nježno i učinkovito i štiti kožu od daljnjeg isušivanja.

Ostale proizvode iz linije potražite ovdje.