Guliver/Getty Images

Irina Shayk slovi za jednu od najljepših žena na svijetu i plijeni pažnju gdje god se pojavi, a s obzirom na to da iza sebe ima dug manekenski staž, tijekom karijere je “pokupila” mnogo dobrih trikova za ljepotu

“Kada vam je lice otečeno, ili se niste naspavali, uzmite kockicu leda i istrljajte područje oko očiju, čelo i vrat. Vidjet ćete da će vam koža dobiti predivan sjaj za minutu”, navela je Irina najbolji savjet za ljepotu koji je ikad dobila.

Iako je ova ljepotica uvijek sređena, na crvenom tepihu nosi minimum šminke, dok je na nekim paparazzo fotkama možemo vidjeti bez šminke.

“Kada je riječ o šminkanju, manje je više – nanesem malo korektora, ali ne i puder. Ponegdje stavim malo highlightera ali ne volim ni u tome pretjerivati”.

Manekenka je otkrila i kako njeguje kožu lica.

“Moja rutina je jednostavna. Lice perem dva puta dnevno, ujutru samo vodom, a navečer tonikom. Volim mijenjati proizvode za njegu jer, ako dugo koristim neku kremu ili tonik, koža mi postane ili suha ili masna. Najčešće nanosim kremu, ali ljeti više volim serum. Također, volim nanijeti puder u prahu sa SPF zaštitom”.

Otkrila je još i da se dobro osjeća kada lijepo miriše, ali da ne voli jake parfeme.

“Ne volim da je parfem bude ‘moćniji’ od mene. Mrzim jake parfeme i ne podnosim kada osoba u prolazu ostavi ‘oblak mirisa’”, istaknula je manekenka, dodajući da više voli blaže mirisne note, parfeme koji nisu “teški”.