Za one koji su u potrazi za finim i udobnim komadima imamo odgovor u novoj kolekciji brenda Intimissimi – fokus je na svili!

Ovaj talijanski brend donjeg rublja i homeweara iznova nas osvaja novim kolekcijama. Posljednja u nizu, kolekcija satkana samo od predivno nježnih svilenih komada, visoko je na tronu najdražih dosad. Nježne pastelne boje, besprijekorno glatka svila, mekani, a opet čvrsti grudnjaci… Zasad se ne možemo sjetiti što bismo više od donjeg rublja i odjevnog komada uopće tražili. Sama kampanja za ovu snenu i romantičnu kolekciju, snimana je u jednako sanjivom i romantičnom gradu – Veneciji. Njezine šarmantne uličice, poetična arhitektura i zavodljiva atmosfera idealna su kulisa za kolekciju koja slavi senzualnost i suptilan seksepil. 

Intimissimi Svila_kolekcija

Naš favorit je ova svilena haljina, koja bi se tako dobro mogla spojiti s nekim statement komadima poput kožne jakne ili snažnog accessoriesa za ultimativni chic look. No tu je i genijalna košulja kraljevsko plave nijanse… Zapravo, pogledajte sami ostatak modela u nastavku. Ima tu još dosta favorita! 

Intimissimi Svila_kolekcija Intimissimi Svila_kolekcija Intimissimi Svila_kolekcija Intimissimi Svila_kolekcija Intimissimi Svila_kolekcija Intimissimi Svila_kolekcija Intimissimi Svila_kolekcija