(Camila Coelho na Max Mari 2018, Boston/Getty Images for Max Mara)

Sigurno ste naišli na Instagram profil poznate beauty i modne influencerice Camile. No, tko je ona i kako je postala jedna od najutjecajnijih Instagram influencerica današnjice?

Lijepa Camila Coelho s 14 godina preselila se iz Brazila u Ameriku te je u Pennsylvaniji pohađala srednju školu.  Usprkos maminim željama Camila nije upisala fakultet već je nakon završene srednje škole otišla živjeti kod tete u Boston. Počevši raditi u Diorovom makeup korneru u Macy’su, ubrzo shvaća da obožava taj segment beauty industrije. Nakon toga upisuje tečaj za makeup artista i otvara svoj YouTube kanal putem kojeg počinje dijeliti svoje makeup tutoriale. U početku nije mogla ni sanjati da će njezin YouTube kanal privući toliku gledanost, te ubrzo otvara svoj blog koji se bavi i beauty i modnom tematikom podjednako.

(Camila Coelho, Boston, Max Mara 2018/Getty Images for Max Mara)

Blog je u samo dva tjedna privukao 120,000 posjetioca, i lijepa Camila vrlo brzo postaje rado viđen gost prvih redova. Bila je na naslovnici Women’s Health Brasil, a o njoj se pisalo i u brazilskom Forbesu te InStyle Brazilu. Trenutno samo na svom Instagram profilu Camila ima preko 7,6 milijuna pratitelja, što ju čini jednom od najutjecajnijih modnih i beauty influencerica današnjice. Mlada Brazilka je naš današnji Instagram ‘crush’, a mi vam u nastavku donosimo modnu kombinaciju inspiriranu lijepom i ženstvenom Camilom Coelho.

Liu Jo, svijetlo plavi blejzer, 1,790.00 kn

Liu Jo, hlače na crtu, 1,140.00 kn

Palmers, čipkasti body, 69,99 eura

Parfois, ogrlica, 120 kn

Liu Jo, clutch torbica, 850 kn

Gianvito Rossi, zlatne sandale, 650 eura, netaporter.com