Nagrađivana dizajnerica deserta i poduzetnica Liz Joy iz brenda Inspired to Taste specijalizirana je za pomaganje robnim markama u razmišljanju izvan okvira s jedinstveno izrađenim “jestivim” sadržajem. Oduševljeni smo viđenim

“Krafna može imati osobnost, a pita može ispričati priču. Food art ima sposobnost privući pozornost, privući ljude, oduševiti i iznenaditi”, kaže o ljubavi prema svome radu ova zanimljiva umjetnica.

Liz, koja je, kako navodi na svojoj web-stranici, provela gotovo desetljeće usavršavajući se kao umjetnička direktorica u Hollywoodu, zaljubila se u vizualni dizajn dok je radila s vrhunskim studijima kao što su Warner Bros., Disney, NBC Universal i Netflix.

Nakon što je ušla u svijet pečenja, zaljubila se u fotografiju i styling, a danas ta raznolika iskustva koristi kako bi proizvodila prehrambenu umjetnost.

Njezini klijenti su A-lista, a uključuju brendove poput Christian Louboutin, HBO Max, Amazon Studios, Sephora, Urban Decay Cosmetics, Tori Spelling…

Ova ilustratorica i “šećerna umjetnica” daje svojim keksićima osobnost i dokazuje kako kreativnost može potaknuti baš sve oko nas.