Ne znamo za vas, ali kada nama netko spomene hand made kokice s maslacem – kupio nas je zauvijek!

Vrijeme koje svi ionako provodimo uz bingeanje serija može biti samo još bolje uz domaće kokice. Da, znamo da ih možete ispeći sami, ali – možete li ih napraviti s karamelom ili tartufima? Hm, mislimo da ne. Zato vam danas otkrivamo (ako još niste znali) super domaći brend kokica. Proizvode se u Zagrebu, zovu se Popcorn Factory Zagreb i između ostalog imaju i svoj – pop corn paket za karantenu! On sadrži deset vrećica kokica s okusom slanih, s maslacem, mediteranskim začinom, pa čak i kokice s bijelom i crnom čokoladom.

Najbolja stvar i razlog zašto su nas osvojili jer su – GMO free i peku se na vrućem zraku, bez ulja. Možete čak naručiti i cijeli profesionalni pop corn paket s malim retro pekačem za kokice. A zamislite tek da ih nekom ljubitelju stavite pod bor?

U to, možete naručiti i razne vrste kukuruza, ako ste dovoljno spretni u kuhinji za pečenje idealnih kokica. Ili možete naručiti samo začine s kojima ćete začiniti one kućne koje već imate. Svoje vrećice ili pakete možete naručiti na adresi  popup-corn.com.