Pamučne maske za lice pokazale su se kao jedan u unosnijih poslova za dizajnere, ali i modne brendove. Svoje je predstavio i Mango, a ostaje pitanje hoće li uskoro Zara i H&M učiniti isto?

Kada je nastupila pandemija mnoge su modne kuće, kao i tvrtke, dio svoje proizvodnje namijenile izradi maski za lice kako bi pomogle situaciji. Sada ih proizvodi skoro svaki cool brend, no nismo ih primjetili u ponudi onih najjačih – kod Zare ili H&M-a.

Zato je svoje prve pamučne maske za lice lansirao Mango, tako da ih sada možete pronaći upravo s ovim high street potpisom. Maske su dodatak koji će nam zasigurno trebati još jako dugo, pa zašto ne izabrati one koje vam odgovoaraju zbog svog dizajna. Osim toga, brojna modna imena mogu ih dodatno iskoristiti za svoje logotipove i svojevrsno modno natjecanje.

Tko zna, možda ćemo ih uskoro moći vidjeti na baš svakom web shopu brenda. Sjetite se – predviđanja su takva da će maske za lice jako brzo nadići popularnost tenisica, komada koji je godinama bio na tronu kao najveća zvijezda street stylea.

Foto: Mango.hr