Obožavamo otkrivati nove kvalitetne i chic brendove, pa kad smo na feedovima omiljenih fashionistica uočili jedan par divnih heklanih balerinki, odmah smo željeli saznati o čemu se radi.

Radi se o modelu naziva Merezhyvni ukrajinskog brenda HVÓYA, koji je u Kyivu 2015. osnovala Maria Simich-Moiseienko. Balerinke dolaze u crnoj i bijeloj boji i svaki je par ručno heklan 20-30 sati, ovisno o boji.

Ove se nježne balerinke romantičnog stila mogu uklopiti u razne outfite, od boemskog do minimalističkog, pa ne čudi da ih obožavaju fashionistice poput Leandre Medine, Jeanette Madsen ili Blance Miro. Sastav im je mješavina pamuka, viskoze i lana, a podstava i potplat izrađen od kože i gume. Uz nogu se mogu vezati dugim vezicama.

Blanca Miro
Jeanette Madsen
Leandra Medine
Géraldine Boublil
Débora Rosa

Brend HVÓYA mješavina je intelektualnog minimalizma, eklektičnih elemenata, uz note romantizma i buntovništva, a osim ovih divnih balerinki, u ponudi ima i nakit, jako stylish torbe u stilu “quiet luxury” kao i kulerske cipele i čizme koje nas podsjećaju na “Old Céline” estetiku”. Brend za koji čemo, sigurni smo, svakako još čuti!

 

 

Foto: Instagram, PR