Novi Huawei Watch GT član obitelj pravi je dokaz kako izgleda kada moderna tehnologija susreće klasičnu keramičku izradu, te kada elegantna kreacija potvrđuje bezvremensku estetiku, a mi smo ga dobili na recenziju!

Iako smo veliki ljubitelji Huawei Watch GT serije, novi Watch GT 3 Pro Ceramic odlučio je podići još jednu ljestvicu i potpuno nas oduševiti svojim izgledom i performansama. Ovaj sat je prošao ekstremno visoku temperaturu od 1500 °C, a dovršen je poliranjem dijamantnog praha kako bi se postigla čista bijela i besprijekorna tekstura — fascinantna za oči, a prozračna i ugodna na zapešću. Svjetlucava bijela nanokeramika popraćena brojčanikom od safirnog kristalnog stakla, čelični okvir, i predivan keramički remen koji je čvrst i izgleda elegantno, a istovremeno je nevjerojatno čvrst i otporan. U to smo se uvjerili i mi kad smo ga prvi put isprobali.

Huawei Gt3 Pro Ceramic

Na njemu ćete moći istražiti niz jedinstvenih brojčanika koje ćete moći prilagoditi svome ukusu, ali i outfitu, kao i posebno ekskluzivnu temu “Dan i noć” koja se mijenja s izlaskom sunca i fazama mjeseca. Sat također podržava prikaz vremena isključenja zaslona, ​​prilagođeni dizajn lica iz galerije vašeg mobitela i druge značajke. 

Novi Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic ima jednu od impresivnijih značajki, EKG, koja će od kolovoza biti dostupna na našem tržištu, a sadrži modul EKG senzora visokih performansi, koji pruža EKG analizu u stvarnom vremenu i sinusni ritam, fibrilaciju atrija i preuranjene podsjetnike atrijalne i ventrikularne otkucaje, kako biste ostali informirani i proaktivni i sve znali o svome zdravlju srca.

Huawei GT 3 Pro Ceramic prvi pogled
Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic, prvi dojam: uživo izgleda kao na fotografijama!

Nova i poboljšana tehnologija elektroda učinila je prikupljanje EKG signala preciznijim i osjetljivijim, s dodatkom elektroda obloženih PVD-om na zakrivljenom, prozirnom stražnjem dijelu kućišta od safira, što rezultira udobnim prianjanjem za kožu. To znači da samo trebate dodirnuti elektrodu sa strane na 30 sekundi, a rezultat u stvarnom vremenu može se prikazati na vašem satu nakon mjerenja.

Takav potpuno novi algoritam filtrira smetnje za pomno praćenje otkucaja srca, što znači da možete pratiti svoj broj otkucaja srca 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, s upozorenjima u stvarnom vremenu kad god vam otkucaji srca odstupe od normalnog raspona.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic s nama je odradio i prvi trening

Osim što je brižan zdravstveni suputnik, Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic predivan je mamac za poklone avanturistima, jer ga možete koristiti na planinarenju i pod vodom. A s obzirom na to kako vrhunski izgleda, mi smo presretni što smo ga dobili na recenziju, i moramo vam reći da nam je već teško skinuti ga. Recenziju ćete moći pročitati na našem portalu 20. lipnja, a dotad, sve ostale detalje potražite ovdje.

 

Foto: PR