Hrvatski Telekom predstavio je jedinstveni međunarodni program pogodnosti Magenta Moments, kojim svim korisnicima u Hrvatskoj, donosi posebne pogodnosti, popuste i potpuno nova iskustva. Program će uskoro obuhvaćati i sve europske zemlje u kojima Deutsche Telekom posluje.

U programu sudjeluje više od 70 partnera iz raznih područja: hoteli i putovanja, zabava, tehnologija, hrana i piće, moda i kozmetika i ostalih, a do kraja godine bit će ih više od 100. Pritom partnerske ponude vrijede za sve koji imaju aplikaciju Moj Telekom, neovisno o tome jesu li korisnici Hrvatskog Telekoma.

Kao lider vođeni smo željom uvijek ići korak dalje, uvoditi tehnološke novitete, napredne digitalne usluge i postavljati nove standarde s jasnim ciljem da ne samo ispunjavamo, već nadmašujemo očekivanja naših korisnika pružajući im najbolje iskustvo. Magenta Moments upravo je to, jedinstveni međunarodni program kojim s našim partnerima sustavno nagrađujemo korisnike omogućavajući im brojne pogodnosti u Hrvatskoj i inozemstvu. Svaki odnos temelji se na pojedinačnim iskustvima, a nama je bitno da svako korisničko iskustvo, svaki moment, bude pozitivan i na tome kao vodeći telekom predano radimo, uvijek imajući korisnike i njihove potrebe i želje u vidu“, izjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Uz atraktivne ponude, korisnici u aplikaciji mogu zaigrati i nagradne igre i dijeliti pogodnosti sa svojim prijateljima te na taj način osvojiti virtualnu valutu Magenta Moments, a to su srca. Više aktivnosti donosi više srca, koja se onda mogu mijenjati za dodatne pogodnosti poput povoljnijeg smještaja, ulaznica za kino, popusta u restoranima ili prilikom kupovine te ulaznica za razna događanja. Korisnici također sudjeluju i u nagradnoj igri za ulaznice za utakmice prve hrvatske nogometne lige.

Međunarodni program Magenta Moments aktiviran je u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Sjevernoj Makedoniji, a u 2024. godini bit će uveden u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Crnoj Gori te će hrvatski korisnici moći koristiti pogodnosti Magenta Moments i u tim zemljama, baš kao što će i korisnici aplikacije iz tih zemalja moći koristiti pogodnosti u Hrvatskoj.

Neki od Magenta Moments partnera: Booking.com, CineStar kina, Fraktura, IKEA, Maistra, Santa Domenica, Sport Vision, Submarine, Uniline, Tekstilpromet, Terme Tuhelj, Valamar te brojni drugi.

Tekst i fotografije: Promo