Ako znate za House of Kiwi, znate i za njihov signature materijal – frotir. Sada ipak stiže nešto drugačije. Njihova nova zimska kolekcija od samo 5 komada osvojit će sve koji žele biti zapamćeni. Evo što su pripremili!

Uz ovaj domaći brend, koji posljednjih nekoliko godina uspješno plovi domaćim modnim vodama, uglavnom povezujemo jarke boje i retro estetiku. Nakon tri velike House of Kiwi ljetne kolekcije od frotira u kojima su se mogle naći haljine za plažu i izlaske, kombinezoni, hlačice, topići, torbe, majice s kapuljačom i polo majice, stiže ponešto drugačija Kiwi Winter Special kolekcija.

house of kiwi

Ove sezone predstavili su 5 upečatljivih komada u kojima želimo provesti cijelu hladniju sezonu. To su lame haljina, špicerice i dolčevita, vinyl plavi baloner i udoban sweatshirt od debele felpe.

Ove zime odlučile smo napraviti malu jesensko-zimsku kolekciju koja se sastoji od komada koji nam pomažu da lakše i zabavnije preživimo zimu, odnosno da u njoj i uživamo.

house of kiwi

Ready, steady, House of Kiwi party

Jedan od komada je super udoban i topao Kiwi Puffy Sweatshirt od debele felpe na kojem se nalaze Kiwi simboli u velikom pufastom štiku. Sweatshirt dolazi u bijeloj i navy boji te s dvije opcije simbola. Prva uključuje 3D nabubrena Kiwi slova, a druga havajski cvijet s kontrastnim štikom.

house of kiwi

house of kiwi

Kao njegova suprotnost, tu je glamurozna Crystal haljina u metalik lameu koja je idealna za nadolazeća zimska slavlja. Ne znamo za vas, ali mi imamo outfit za Novu Godinu.

Pripremamo i dodatne blještave poslastice koje ne samo da zabavljaju, nego su i iznimno fotogenične, pa čak i onda kada vas netko nenadano zaslijepi flešom.

house of kiwi

house of kiwi

Sjajna zvijezda House of Kiwi kolekcije

Ova kolekcija dokazuje da zima zaista ne mora biti tmurna i dosadna. Vjerujemo da će mnogima omiljen komad iz kolekcije biti ovaj poseban Thunder Coat od vinila koji će osigurati znatiželjne poglede. Nije za plahe!

Nema šanse da netko prođe kraj vas, a da ne primijeti sjajni, moćni kaput u nebesko plavom vinilu. U ovom statement komadu ostavit ćete dojam, bilo da idete na ročište ili kada posljednji ušetate na zabavu.

house of kiwi

Uz ovu kolekciju bit će lakše pripremiti se za nadolazeću blagdansku sezonu i vrijeme druženja, a možemo reći da se House of Kiwi definitivno zna zabavljati!

Foto: House of Kiwi