Bivše žrtve i članovi obitelji Armieja Hammera govore o glumcu u novom traileru za dokumentarnu seriju “House of Hammer”.

House of Hammer

Više od tri minute kratak pregled nadolazeće serije bilježi optužbe za seksualno zlostavljanje, fantazije o kanibalizmu, prijetnje žigosanjem i još mnogo toga… U traileru vidimo njegovu bivšu djevojku Courtney Vucekovich koja je kazala da je sve bilo u početku savršeno, no stvari su se ubrzo promijenile. Isto govori još jedna bivša djevojka, Julia Morrison, koja čita isječke njihovog dopisivanja, koje je u najmanju ruku uznemiravajuće. Trailer sugerira da je Hammer obasipao žene komplimentima – kako su bile savršene za njega i kako su stvorene za njega – prije nego što je sve više pomicao granice. Nakon što je Vucekovich javno istupila, više je žena slijedilo njezin primjer, javno optuživši Hammera za godine zlostavljanja.

Trodijelna dokumentarna mini serija također donosi ekskluzivne intervjue, pa tako i s glumčevom tetom, Casey Hammer, koja kaže da nasilje i zlostavljanje prožimaju njihovu obitelj generacijama unazad. “Optužbe za silovanje i zlostavljanje protiv Armie Hammer u posljednjih nekoliko godina samo su vrh ledenog brijega kada je riječ o obitelji Hammer. S “House of Hammer” svjedočimo doista uznemirujućim detaljima i zlokobnim tajnama koje novac i moć nisu mogli zauvijek skrivati” – kazao je Jason Sarlanis iz Discoveryja u izjavi te nastavlja: “Ovaj dokumentarac je važna platforma za nevjerojatno hrabre žene koje su se javile kako bi podijelile svoje priče i nadamo se da će njihova hrabrost nadahnuti druge da nastave razgovore o zlostavljanju u našem društvu.”

“House of Hammer” stiže na Discovery+ 2. rujna, pogledajte trailer.

Fotografije: Getty Images