Hotel Bitoraj u suradnji s Turističkom zajednicom Gorskog kotara i portalom Grazia vode vas na čaroban vikend u neodoljiv Gorski kotar, zeleno srce Hrvatske.

U okrilju čiste netaknute prirode uživat ćete u savršenom odmoru jer je hotel Bitoraj smješten u Fužinama, na jedinstvenoj goranskoj rivijeri. U spa i wellness centru zasigurno ćete napuniti baterije, nutritivno ćete se okrijepiti slasnim goranskim delicijama u restoranu hotela Bitoraj, a prostrane, pomno dizajnirane sobe s ugodnim krevetima zaokružit će doživljaj vrhunskog odmora.

hotel bitoraj fužine gorski kotarhotel bitoraj fužine gorski kotar hotel bitoraj fužine gorski kotarhotel bitoraj fužine gorski kotar

Jezera Bajer, Lepenica, Potkoš, rječica Ličanka, špilja Vrelo, kultno kaubojsko Roswell selo, čist i svjež planinski zrak, guste šume povezane šetnicama samo su dio ovog goranskog raja, a odlična lokacija ovog hotela dopušta vam jednostavno i opušteno istraživanje svih tih lokacija!

hotel bitoraj fužine gorski kotar hotel bitoraj fužine gorski kotar

Sa svojom dugogodišnjom tradicijom hotel Bitoraj postao je omiljeno odredište turista iz cijeloga svijeta, a pristup svojim gostima utemeljuju na vrhunskoj usluzi i inovativnosti, što potvrđuje i njihov sedmodnevni Imuno&Detox program za jačanje imuniteta koji provode u suradnji s iskusnim liječnicima.

hotel bitoraj fužine gorski kotar hotel bitoraj fužine gorski kotar

A što poklanjamo? Nagradna igra uključuje dva noćenja u Superior sobi hotela Bitoraj s balkonom sa doručkom i ručkom (opcija večera) za dvije odrasle osobe. Uz to možete dva puta koristiti usluge vrhunskog spa i wellness centra. Vrijednost nagrade iznosi 3.200 kn a ovu jedinstvenu priliku potrebno je iskoristiti najkasnije do 20.12.2021. Može li bolje od ovog? Nagradu probajte osvojiti na našem Instagram profilu.

Hotel Bitoraj možete zapratiti i na njihovom Facebook i Instagram profilu, kao i na TZ Gorski kotar na njihovom.

 

Fotografije: Rajko Mrvoš