Tanka je linija između ukusa i neukusa kada se radi o brendiranim modnim dodacima. No, što kažete na ove casual brendirane komade?

Neki modni dodaci, kao i odjevni komadi, u posljednjih su godinu dana potpuno izgubili svoj smisao. Kao što su primjerice skupocjene brendirane torbice ili cipele na petu. Pandemija je promijenila sve oko nas, način na koji pristupamo životu, hrani, ekologiji, stvarima, i naravno – shoppingu. Osim toga, promijenila nam se svakodnevnica pa smo tako, radeći od kuće, prihvatili nešto udobniju odjeću. Ako ipak radite i dalje iz ureda, sigurni smo da vam unatoč tome svakodnevnica i dalje nije ista.

Na popularnosti su tako dobili svi oni nosivi komadi, koji su multifunkcionalni i uz nas svaki dan. Tako smo mi primjerice primjetili niz novih modela platnenih tote torbi koji su se pojavili na web stranicama, kako high street brendova, tako i onih luksuznih i popularnih skandinavskih.

Čini se da će obična platnena torba s poznatim imenom, u koju možemo spremiti sve – od namirnica do svakodnevnih stvari, pa do stvari za plažu, postati najtraženiji komad u sezoni proljeće/ljeto 2021. Slažete li se?

View this post on Instagram

 

A post shared by TUVA MALMO (@tuvamalmo)

Foto: @juniorsstilart