Imam par Zarinih srebrnih hlača već godinama. Jedno sam ih vrijeme stalno nosila, ali s vremenom su s vrha nekako došle do dna ormara, te sam ih totalno zaboravila.

Nedavno sam pisala o tome kako u potrazi za trendovima sada više idemo na Instagram nego na modne piste. No zapravo se jedan drugi medij profilirao kao još utjecajniji – ako želite znati što je u nekom trenutku najhot u popularnoj kulturi ( barem kada se radi o mlađoj populaciji) zaputite se na TikTok! Tako sam i ja nabasala na članak o trendu nošenja metalik hlača koji je zaposjeo ovu popularnu aplikaciju i nastavivši istraživanje saznala: hashtag #silver pants na TikToku trenutno broji čak 42,5 milijuna gledatelja. Brojne TikTokerice tako kroz videiće pokazuju kako kombinirati ovaj upečatljiv komad, stvarajući ekstravagantne ali i svakodnevne lookove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY MCCOYD (@kellymccoyd)

To me zaintrigiralo pa sam izvukla spomenuti Zara primjerak i već ga vidim u brojnim lookovima- s oversized bež vestom za dan, s nekim svjetlucavim topom za večernji izlazak- opcije su brojne. Ako ih već nemate u ormaru, svakako je odlično vrijeme da se ohrabrite te ih napokon nabavite! Bile decentnog metalik sjaja ili prepune srebrnih šljokica must-have su komad ove sezone. U nastavku pogledajte najbolje primjerke koje smo pronašli na high street i dizajnerskim webshopima.

diesel
Diesel, 97 euro
envii
Envii, 80 euro (Zalando)
Gestuz
Gestuz, 127 euro (About You)
good
Good american, 117 euro ( Zalando)
hm
H&M, 15 euro
Na-Kd
Na-Kd, 39 euro ( About You)
Nly
Nly by Nelly , 48 euro (About you)
oysho
Oysho, 46 euro
Rotate
Rotate Birger Christensen, 234 euro
Sandro
Sandro, 254 euro