Volite li street kulturu te pratite najnovije aktualnosti iz svijeta mode i lifestylea, onda zasigurno znate za Highsnobiety – jedan od vodećih časopisa na čije je stranice teško dospjeti. Međutim, to, a i puno više od toga uspjelo je njemačkom reperu bosansko-hercegovačkih korijena koji se krije iza brenda Ljubav osnovanog 2021.

Suradnja Highsnobiety časopisa i brenda zaživjela je u obliku limitirane kolekcije odjevnih predmeta kao svojevrsni hommage dugogodišnjoj suradnji koja traje na obostrano zadovoljstvo. Naime, u kolekciji se mogu pronaći komadi inspirirani reperovim odrastanjem u njemačkom gradu Bietigheim-Bissingenu, a riječ je o hoodiecama, puloveru, klasičnim T-shirt majicama i torbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LJUBAV (@ljubaveurope)

Odjevne komade krasi minimalistički, ali upečatljiv dizajn s motivima grada i natpisom imena brenda koje je samo po sebi vrlo statement te šalje svojevrsnu poruku koja je u skladu s vizijom brenda.

“U 2024. brend je odlučio ponovno surađivati sa svojim prvim partnerom, časopisom Highsnobiety. Gotovo pet godina nakon prve suradnje iz 2019., druga kolekcija LJUBAV X Highsnobiety službeno je lansirana u Highsnobietyjevoj glavnoj trgovini u Berlinu u lipnju 2024., a uključuje ukupno pet jedinstveno dizajniranih artikala koji pričaju priču brenda“, govori dizajner.

Stoga, budući da je riječ o limitiranoj suradnji, želite li neki primjerak u vlastitoj kolekciji, sve detalje potražite na linku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LJUBAV (@ljubaveurope)

Foto: Instagram