Spoj biljnih sastojaka, najnaprednije tehnologije i glamura u proizvodima za njegu kose i vlasišta

Vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose Philip B. stekao je međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njezi tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji svijet doživljava luksuznu njegu kose i vlasišta.

Do sada, čak i kad je riječ o luksuznim proizvodima, šamponi su uglavnom bili mješavine vode, deterdženata i mirisa; neki sadrže regeneratore koji su preteški i ljepljivi. Kao stručnjak za tretmane kose s više od 30 godina iskustva, Philip B. je stvorio istoimenu kolekciju proizvoda koji odgovaraju na uzročnike problema s kosom i vlasištem.

Cijeli njegov pristup osmišljen je tako da ljudima pomogne da imaju zdravu, sjajnu kosu te čisto, zdravo vlasište, koristeći čiste biljne i cvjetne esencije, ne samo kao »ukras«, nego i u pravoj terapijskoj jačini.

Philip Berkovitz

Nakon što je otkrio da teško oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih botaničkih ulja, stilist iz L.A.-a Philip Berkovitz stvorio je proizvode za jačanje i njegu kose koje su njegovi klijenti mogli upotrebljavati kod kuće. Velika potražnja za njegovim ručno rađenim mješavinama potaknula ga je da 1991. godine pokrene vlastiti brend biljnih šampona, regeneratora i tretmana. Za razliku od proizvoda koji sadrže prirodne ekstrakte u tragovima, linija Philipa B. posjeduje visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih biljnih i cvjetnih te orahovog ulja koji smiruju nadraženo vlasište i jačaju kosu nakon samo nekoliko korištenja.

Proizvodi Philip B. izrađeni su od najfinijih sastojaka, porijeklom iz cijelog svijeta, i miješani su u malim serijama kako bi proizveli potpuno ugodni doživljaj koji daje trenutačne rezultate. U proizvodima se ne koriste parabeni ni ftalati. SLS se koristi tek u malim količinama, ublažen visokim količinama eteričnih ulja kao načinom da se hranjive tvari upiju u kosu. Sva se pakiranja mogu reciklirati (osim ambalaže dobavljača). Tvrtka održava niski ugljikov otisak i nikada ne koristi sastojke koji su ispitivani na životinjama – samo na ljudima.

»Svi su provjereni na mojim klijentima, od kojih su mnogi slavni ljudi koji lijepu kosu moraju imati svaki dan...« – Philip B.

Popis celebrityja koji koriste proizvode Philip B. dugi je niz slavnih holivudskih imena kao što su Salma Hayek, Nicole Kidman, Ariana Grande, Britney Spears, Brad Pitt, Keanue Reeves, Gwyneth Paltrow, Bradley Cooper, Charlize Theron, Jerry Hall , Shakira, Dita Von Teese… 

Paleta proizvoda sastoji se od šampona, regeneratora i proizvoda za oblikovanje.

ŠAMPONI I REGENERATORI

Svaki šampon i regenerator Philip B. sadrži biljne i cvjetne ekstrakte u terapijskim koncentracijama i pažljivo je osmišljen za rješavanje određenih problema kose ili vlasišta. Sve formule sadrže za brend specifičan kompleks aminokiselina za revitalizaciju suhih i krhkih vlasi. U mnogim formulama djelatna tvar je oleosa šafranike: sićušne kuglice biljne hidracije s vremenskim otpuštanjem upijaju se za popravak i njegu kosu a pritom je ne otežavaju.

TRETMANSKI PROIZVODI

Mješavine koje su proslavile brend – sve sadrže biljne i cvjetne ekstrakte, korištene u snažnim koncentracijama na precizno ciljane načine.

PROIZVODI ZA OBLIKOVANJE + ZAŠTITA OD ŠTETNIH DJELOVANJA
Kreirani su kao odgovor stilistima i klijentima koje su oduševili šamponi, regeneratori i tretmanski proizvodi Philip B. Svaki od njih uravnoteženi je spoj botaničkih ljekovitih tvari i visokih performansi.

PHILIP B. ČETKE ZA KOSU


Famozne četke za oblikovanje, izrađene su od najfinijih prirodnih materijala i napravljene da traju cijeli život.
• najlonom ojačane, prvorazredne čekinje divljih svinja nikada neće zaplesti ili zamrsiti kosu
• jamče najglađe, najlepršavije feniranje koje se može zamisliti
• ergonomske drške satenaste obrade s lakoćom leže u ruci