Iako naočale nosimo tijekom cijele godine, proljetni period kao da nas nešto više inspirira za shopping istih. Osim što su prije svega funkcionalne, sunčane naočale su i stylish modni dodatak koji upotpunjuje svaku kombinaciju, stoga je svakako riječ o dodatku bez kojeg ne možemo zamisliti outfite.

Uz dizajn koji odgovara našem obliku lica i modnom stilu, bitno je da naočale koje nosimo budu i kvalitetne. Samim time, uglavnom biramo nešto skuplje, dizajnerske modele, ali unazad nekoliko godina, i high street ponuda može ponuditi dobre opcije – kako kvalitetom tako i dobrom estetikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by María Valdés (@marvaldel)

Ove sezone pravilo je da nema pravila i nosi se baš sve – od klasičnih, elegantnih modela, pa sve do odvažnih, neobičnih oblika. Kad je u pitanju kupnja naočala, predlažemo da se ne vodite trendovima nego, kao što smo naveli, iste birate po principu onih koje vam dobro stoje i koje možete uklopiti u razne modne priče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladislava R. (@vladislava.r)

Ipak, proljeće je vrijeme kad volimo eksperimentirati, stoga, želite li trendi modele uklopiti u svoju garderobu, birajte varijante u boji ili one s prozirnim detaljima. Isto tako, vječni mačkasti oblik jedan je od naših favorita, baš kao i retro modeli koji će kombinaciji podariti dašak nekih starih modnih epoha s modernim prizvukom.

Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko high street sunčanih naočala za koje vjerujemo da bi vam se mogle svidjeti!

Bershka (9,99 eura)
Zara (39,95 eura)
Mango (22,99 eura)
Zara (25,95 eura)
Mango (22,99 eura)
Zara (39,95 eura)
Mango (22,99 eura)
Stradivarius (9,99 eura)
Zara (25,95 eura)
Stradivarius (9,99 eura)
Mango (22,99 eura)
Bershka (15,99 eura)

Foto: Instagram / @morganerenaudi, Mango, Stradivarius, Zara, Bershka