HBO Max stiže u Hrvatsku! Otkriven točan datum lansiranja platforme, ali i specijalna ponuda za korisnike

Upravo je potvrđeno da će HBO Max, premium streaming platforma tvrtke WarnerMedia, postati dostupan u Hrvatskoj 8. ožujka 2022. godine i zamijeniti postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

HBO MAX stiže u hrvatsku

Otkrivene su i atraktivne cijene. Mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cijena HBO Max pretplate iznosit će 6,99 € mjesečno. Međutim, u znak obilježavanja dolaska HBO Maxa, HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi 4,66 € mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate.

Nakon 31. ožujka, pored mjesečne pretplate bit će dostupna i nova godišnja pretplata po cijeni od 54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci. Kako biste se prijavili za instant pristup na dan lansiranja, pronađite detalje ovdje.

Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA, izjavila je: “HBO Max predstavlja novo streaming iskustvo i nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za djecu iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj cijeni. S oduševljenjem možemo potvrditi da HBO Max dolazi u Hrvatsku 8. ožujka, dok istovremeno nastavljamo činiti platformu dostupnom diljem Europe, a i šire”.

Hbo Max - Matrix Resurrection

HBO Max će prvi put na jednome mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su “Matrix: Uskrsnuća”, “Dina” i “Kralj Richard”.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su “Postaja jedanaest”, “Mirotvorac”, druga sezona serije “Vučji odgoj” i “Seksualni život studentica”. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su “Sve ostalo”, “Kamikaze”, “Požuda”, “Ruxx”, “Odmrzavanje”, “Doušnik” i “Garcia!”. Najavljeni su i reality formati “Trudna Amy”, “Potraga za čarobnim Mikeom”, “Otok švalera” i “Selena + Chef”. Sadržaji za djecu uključivat će naslove kao što su “Mali titani, krenite!”, “Gumballov čudesni svijet”, “Crtići Looney Tunes” i “CoComelon”.

HBO Max je trenutno dostupan na 46 teritorija širom Sjeverne i Latinske Amerike te Europe, a ta brojka će porasti na 61 s lansiranjem HBO Maxa 8. ožujka u dodatnih 15 zemalja. HBO Max se širi na globalnom nivou kao dio plana lansiranja u fazama, a kasnije tijekom ove godine postat će dostupan u šest novih europskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku.