Ove godine nas na malom i velikom ekranu čekaju čak dva filma s Harryjem Stylesom u glavnim ulogama! Prvi je “The Policeman”, dok je drugi “Don’t Worry Darling”. Jedan i drugi donose dvije intrigantne priče, smještene u 1950-e godine.

U filmu “The Policeman” Harry Styles glumi policajca koji se ženi učiteljicom (glumi ju Emma Corrin) dok je potajno u vezi s kustosom muzeja ( glumi ga David Dawson). Priča je smještena u 1950-e i temelji se na istoimenom romanu Bethana Robertsa.

Ovo je samo Harryjeva jedna od glumačkih uloga koje je spremio za svoje obožavatelje u 2022. godini budući da on također glumi u nadolazećoj psihološkoj drami glumice i režiserke Olivije Wild; “Don’t Worry Darling”. U tom filmu, također smještenom u 1950-e, Harry Styles i Florence Pugh glume par koji živi u utopijskoj eksperimentalnoj zajednici te se počinju brinuti da njihovo glamurozno društvo možda skriva uznemirujuće tajne.

Filmski i televizijski studio Amazon Prime je jučer na svom službenom twitter profilu objavi prve fotografije Harryja Stylesa iz filma “The Policeman” i momentalno je tweet postao viralan.

Fotografije: Amazon Prime