Idete na dejt, poslovni sastanak ili proslavu? Ovih pet Instagram profila odlična su inspiracija za kreativne i jednostavne frizure za svaku prigodu

Svi već znamo da su društvene mreže ne presušan izvor ideja, od toga kako se našminkati u par minuta, koje nokte pokazati sljedeći put na manikuri, kako izgleda lice nakon dugotrajnog korištenja nekog odličnog seruma ili pak kako napraviti konjski rep tako da zaista stoji ponosno na glavi. Treba vam ideja za frizuru? Odlično. Odlučili smo vam otkriti naše hair entuzijastice koje otkrivaju vrlo jednostavne, a efektne frizure za svaku prigodu i čije trikove često “ukrademo”.

@anisasojka

Blogerica marokansko-češkog podrijetla s adresom u Londonu završila je magisterij iz strateškog modnog marketinga na London College of Fashion, a blog koji postoji već skoro 10 godina i koji sastojao od mode i putovanja te beautyja posljednjih se godina pretvorio u savjetovalište za zdravu i prekrasnu kosu, često popraćen zanimljivim tutorijalima jednostavnih frizura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

@roralovestrand

Kanađanka Aurora Lovestrand dobila je popriličnu pozornost svojim brzim i jednostavnim frizurama koje, unatoč tome što ona ima prekrasnu dugu kosu, mogu biti prilagođene i onima s kraćim dužinama (provjereno!). Osim toga, možete je pratiti i za savjete koji uključuju hranjenje kose, rast kose i zaštitu vrhova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aurora Lovestrand (@roralovestrand)

@nicholeciotti

Nichole voli sanjive frizure odlične za malo posebnije prigode (iako, realno, ako tako želite, to može biti i odlazak u dućan). Jednostavne upute, ali trebat će vam često ukosnice i zanimljive kopče za potpuni efekt. Ako imate barem neku kolekciju većih kopči ili gumica za kosu – dajte joj priliku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N I C H O L E (@nicholeciotti)

@vickynatascha

Pletenice na sve načine! Iako ste mislili da su pletenice jednostavne za napraviti, ovaj Insta profil dokazuje da stvarno mogu biti raznolike i da jest potrebno malo truda da postane chic. Njemica Vicky često objavljuje tutorijale za razne jednostavne frizure koje idu uz svaki outfit – i izgledaju nevjerojatno. Za većinu ovih frizura ipak će vam trebati nešto duža kosa – osim pletenica, arhiva joj se često sastoji od slojevitih punđi koje one kraćekose ipak mogu samo gledati.

 

Foto: @anisasojka/Instagram