Čini se da se saga o mirisnoj svijeći ‘This Smells Like My Vagina’ i dalje nastavlja.

Nevjerojatno je da jedna mirisna svijeća može izazvati toliko pažnje u medijima, koliko je ona koju prodaje Gwyneth Paltrow. Poznata glumica nekoliko je puta bila predmet ismijavanja medija, kao i javnosti na temu njezine online platforme Goop, proizvoda koje tamo prodaje te reality showa koji je paralelno snimila.

Dok Gwyneth misli, kao i njezine pratiteljice, da promovira zdravi lifestyle i ženske navike, druga grupa ljudi misli kao je sve skupa jedna velika parodija. U svakom slučaju, u centru ismijavanja našla se tako i jedna, sada već svima poznata, svijeća. Dobila je na popularnosti zbog svog imena ‘This Smells Like My Vagina’, iako brojni laici ne znaju da iza svijeće stoji genijalni clean brend parfema, Heretic. Osim što kreiraju svijeće, stvaraju prvenstveno niche parfeme koji svi nose zabavne, provokativne nazive poput primjerice ‘Dirty fig’ ili ‘Dirty lemon’.

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

No, priči tu nije kraj. Naime, nekoliko kupaca požalilo se da je upravo ta svijeća, ironično, eksplodirala u njihovom domu i Gwyneth će se izgleda naći na sudu za učinjenu štetu u iznosu od 5 milijuna dolara. Goop i Heretic dali su izjavu kako su uvjereni da ova tužba dolazi jedino i isključivo iz razloga jer se radi o provokativnom proizvodu koji je očito uzrujao mnoge te tvrde kako je svijeća proizvedena, kao i sve druge, u potpunosti i u skladu sa svim uvjetima proizvodnje.

Foto @goop