Gwyneth Paltrow najviše je poznata po svojim neobičnim proizvodima, no sada je lansirala jedan realan i poželjan ‘must have’.

Goop stranica, kao i proizvodi, postaju sve popularniji, a Gwyneth se osim na prodaju i portal usredotočila i na dodatne sadržaje za svoj projekt. Tako je krenula organizirati okrugle stolove na temu zdravlja i zdravog lifestylea za koje se traži mjesto više, a njezini gosti su self help stručnjaci. Među njima se tako nedavno našla i poznata spisateljica Elizabeth Gilbert najpoznatija po svojoj knjizi Eat Pray Love, čiji podcast možete poslušati i online.

Sada je Goop lansirao novitet za njegu kože za koji je poznata hollywoodska glumica i osnivačica izjavila kako ga je kreirala po uzoru na savjete svjetskih vizažista. Naime, uvijek je oduševljena body make upom koji oni čine na premijerama te za pojave na crvenim tepisima. Tako je na red došao high lighter za noge, ili bilo koji dio tijela koji želite naglasiti, a možete ga kupiti na njenoj stranici za pedeset dolara.

Foto: Getty Images, Instagram @goop