Bilo je samo pitanje vremena kada će brand visoke mode ući u gaming svijet, ali ne odjećom, već dizajnom igraće konzole.

Svoje zajedničke snage udružili su Microfost i Gucci, kako bi kreirali limitirano izdanje Xbox Series X konzole, koje će se dakako vizualno isticati prepoznatljivom estetikom ovog fashion branda.

Gucci Xbox

Vizualno, suradnja evocira retro dizajn, inspiriran originalnim Gucci Rhombi detaljima iz 1930-ih, a GG uzorak nosi dvosmisleno značenje – ne samo da predstavlja Guccio Gucci inicijale, već i igračku frazu “Good Game”.

Uz brandiranu konzolu, ovaj Xbox dolazi i u paketu s dva Gucci tematska Xbox kontrolera, pretplatom za Xbox Game Pass Ultimate, kao i pratećim koferom, u kojem možete nositi svoju vrijednu konzolu.

Ovakav oblik suradnje gaming konzole s high fashion brandom prati i high cijena; kako stoji na službenoj stranici, cijena ovog kompleta iznosit će $10.000, a u prodaji će biti dostupan od 17. studenog. Uz sve navedeno, za ovu cijenu kupujete i ekskluzivitet da ste vlasnik ili vlasnica jedne od ukupno sto Gucci Xbox tematske konzole.

Fotografije: Gucci