Brend jedne od najtraženijih i najpoznatijih svjetskih visažistica, koja je postala sinonim za prirodan, prozračan i besprijekoran second-skin look – Gucci Westman, stigao je u The Lab Store.

Svojim predanim, kreativnim i originalnim radovima, Gucci Westman pozicionirala se u samom vrhu autoriteta u svijetu ženske ljepote, što dokazuje i činjenica da je već više od dva desetljeća major editorial makeup artist za najpoznatije svjetske modne časopise. Karakterizira je osebujan način šminkanja kojim naglašava prirodnu ljepotu, posebnost i autentičnost svojih klijentica, slaveći njihovu različitost i osobnost.

Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Reese Witherspoon, samo su neke od njezinih vjernih klijentica, a zanimljiv je i podatak da je jedina odgovorna osoba za vjenčani makeup Gwyneth Paltrow bila upravo Gucci Westman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westman Atelier (@westmanatelier)

2018. godine Gucci odlučuje pokrenuti vlastiti clean brend pod nazivom Westman Atelier. Stvarala ga je godinama kako bi postigla toliko željene, besprijekorne teksture s njegujućim i umirujućim svojstvima. Vodeći se vlastitom životnom filozofijom i holističkim načinom života, Gucci je inzistirala da njezin brand, Westman Atelier, krase 3 epiteta – luksuz, učinkovitost i čistoća. Zajedno s najboljim kemičarima razvijala je svoje clean formule koristeći biljke i sirovine najveće kakvoće i kvalitete koje su se mogle naći na tržištu – svaki je sastojak za svoje proizvode, od ulja jojobe, kamelije ili kokoksa pažljivo birala kako bi njihova sinergija stvorila jedinstvene i što učinkovitije formule koje će dubinski njegovati, štititi i hraniti kožu lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westman Atelier (@westmanatelier)

Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja u Europi u kojoj je od sad dostupno ovo poželjno beauty ime. Naime, brend je stigao u The Lab Store, beauty concept store Tatjane Dragović koji je otvorio svoja vrata na ljeto 2020. godine. Uskoro cijeli Westman asortiman možete pronaći i na web shopu www.the-lab.hr!