Svijet manikura u posljednjih je nekoliko godina postao itekako uzbudljivo mjesto, počevši od nail arta koji je zavladao na trajnim i gel manikurama pa sve do pregršt novih boja kojima smo počele lakirati nokte. Prepoznajući veliki potencijal koji se krije u ovom segmentu beauty tržišta, Gucci je lansirao vlastitu kolekciju lakova koji imaju baš sve što tražimo u idealnom laku za nokte. 

Dani kada smo ultimativnom manikurom smatrale klasiku u bež ili crvenoj boji danas su definitivno iza nas i primjetno je kako sve veći broj žena napušta zonu komfora kada je riječ o izražavanju kroz izgled i stil manikure. Lijepo uređeni nokti sada se naglašavaju na razne maštovite načine i često postaju inspiracija za mnoge druge salone i nail artiste.

Ako manikuru volite raditi u udobnosti vlastitog doma ili se prepuštate u ruke stručnjaka, no ne prakticirate trajni lak ili gel, ovi Gucci lakovi za nokte bit će savršen izbor. Nas su osvojili za početak svojim retro bočicama, a zatim i neodoljivim nijansama u kojima se pojavljuju. U ponudi je 10 tonova koji pokrivaju sve od klasike do trendova. Tu su bijeli i crni lak, bež i crvena (25*​ Goldie​ Red – zaštitna crvena nijansa Guccija), kao i trendi pastelne i jarke opcije.

Vernis À Ongles kolekcija lakova za nokte iz Guccija predstavljena je prije točno godinu dana i prema najavama brenda zadržat će se kao dio njihove trajne ponude. Najbolje od svega je što su ovi lakovi formulirani na biljnoj bazi, noktima pružaju visoki sjaj i dosta su dugotrajni i otporni na vanjske utjecaje.

Više o lakovima istražite u Gucci webshopu.

Foto: Gucci Beauty