Jučer smo odlučili unijeti malo dinamike u sredinu tjedna uz pomoć naših prijatelja i partnera: pozdraviti ljeto, predstaviti našu ultimativnu summer bag napravljenu u suradnji s jednom od najomiljenijih domaćih nam dizajnerica, Lanom Puljić, koja stoji iza brenda Lokomotiva; te se dobro provesti na novoj najkul terasi u gradu, onoj restorana Maredo

Kao što smo vam nedavno pisali, Zagreb je dobio jednu staru-novu adresu. Prije dva tjedna Maredo je otvorio preuređenu ljetnu terasu gdje vas čeka predivan ambijent, fantastična hrana i mjuza. 

Redizajnirana i s 12 metara dugim barom, ova terasa obavijena zelenilom bila je savršena kulisa Grazia Aperitivo partyja na kojem smo nazdravili ljetu uz Freixenet pjenušce, Benvenuti vina te sjajan Old Pilots Gin sa savršeno sljubljenim Thomas Henry tonicima. Bogata ponuda tapasa savršeno se nadopunjavala uz signature koktele Lucky Luciano’s girl & Serbus Twist. 

Osim što smo napravili uvertiru u duge tople ljetne večeri  koje nas čekaju u nadolazećim mjesecima,  maštali smo da se do mora vozimo u novom modelu Porsche Targa 4 koji se mogao vidjeti na eventu. 

I najvažnije od svega, nakon zimskog Grazia Beauty Adventskog kalendara, predstavili smo našu ljetnu suradnju sa sjajnom domaćom dizajnericom Lanom Puljić – Lokomotiva x Grazia summer bag!

Lana nam je pomogla kreirati savršenu ljetnu torbu, dovoljno chic za plažu i grad te dovoljno prostranu za sve manje i veće sitnice koje nam trebaju od jutra do večeri. Kako bismo je testirali, napunili smo je s pregršt noviteta naših dragih partnera i podijelili našim uzvanicima, ali ne brinite se, bit će šanse da je i vi osvojite! Dotad, u nastavku pogledajte tko je sve posjetio Grazia Aperitivo party i kako nam je bilo. A ako ste sami željni jednog takvog feel-good ljetnog druženja, u Maredu vas Aperitivo program čeka svakog četvrtka od 17h.

Tko nam se sve pridružio?

Lana Puljić
Anamaria Raić
Nikolina Pišek
Ana-Lea Janžić
Nina Mia Čikeš
Matea Ibanez
Petra Miksik
Ana Maras Harmander
Mia Matić
Mia Kovačić
Ana Begić Tahiri
Barbara Repe
Tara Thaller
Senja Vild
Judita Franković Brdar
Rebeka Ljiljak
Mia Dimšić
Martina Krajinović Gulsun
Marko Bucić i Lana Puljić
Nadine Kramarić, Marko Bucić i Lana Puljić
Lana Puljić i Goran Mileta
Lara Vukušić
Kristina Krepela
Korana Gvozdić
Rebeka Ljiljak i Tina Lončar
Kiti Iveta
Ivana Vukušić i Sonja Kvesić
Ivana Lončar, Beata Kovačević, Marina Tumpić i Arijana Šagud
Iva Kovačević
Alma Pavetić
Iris Pinjuh Androšević
Maša Kovač
Ines Preindl
Goran Mileta i Dinko Bagatin
Tajana Knez i Sara
Hrvoje Vukov
Gina Damjanović i Tomislav Cvetković
Boris Banović
Anamarija Uroić
Mate Rončević i Kiti Iveta
Boban Spasojević i Ivana Marjanović
Inana Grossi i Astrid Cada
Nika Brlečić i Inana Grossi
Inana Grossi i Irena Sršan
Inana Grossi i Ed i Tatjana Grimson

 

Grazia tim se zahvaljuje svim uzvanicima na dolasku kao i našim partnerima restoranu Maredo Zagreb, Old Pilot’s, Thomas Henry i Freixenet Croatia.