Svjetlo je umjetnost… Kada je Givenchy 2006. godine lansirao Prisme Libre, iznenadio je sve svojim odvažnim i inovativnim pristupom. Po prvi put, ne jedna, već četiri nijanse su surađivale u sinergiji kako bi uhvatile svjetlost na koži

Bilo je to veliko postignuće i u boji i u tehnologiji. Givenchy je otkrio neke uistinu originalne harmonije koje se poigravaju na neočekivanim tonovima – ružičasta, plava, zelena, narančasta – kako bi ujednačili i posvijetlili ten.

Tijekom godina, Givenchy je usavršio svoju stručnost u umjetnosti ovladavanja svjetlom. Ističu se dva kultna proizvoda: Prisme Libre puder u prahu, originalni puder koji je sada postao ikona, kombinirajući lakoću, korekciju, mat efekt i blistavost; i Prisme Libre Skin-Caring Glow, tekući puder koji obećava 12 sati sjaja i 24 sata hidratacije, zajedno s prirodnim i transparentnim efektom. Givenchy je također kreirao Prisme Libre Blush, prvo četverobojno rumenilo u prahu.

givenchy

Prijenosna kreacija sada pojačava Prisme Libre ritual za izradu tena: Prisme Libre, kvartet prešanih pudera koji prekriva nesavršenosti, matira i osvjetljava kožu, s rezultatima koji traju satima, a koži omogućava da diše i bude oživljena. Oslobođena blistavost.

Matiran ten kroz cijeli dan

Uz Prisme Libre Pressed Powder (prešani puder), Givenchy redefinira ulogu kompaktnog pudera. Predstavlja inovativnu i visoko učinkovitu formulu u četiri boje s 12 sati korekcije i 24 sata mat efekta, bez sprječavanja prirodnog disanja same kože. Unutar svakog kompaktnog kvarteta mogu se koristiti dvije nijanse za ujednačavanje tena i druga dvije za stvaranje ujednačenog i blistavog rezultata. Ove komplementarne nijanse prirodno se stapaju s kožom, djelujući na umoran ten i ostavljajući podatan i prozračan mat rezultat.

givenchy

Prisme Libre puder pruža efekt kože. Njegova pokrivna moć se u potpunosti može nadograđivati, uz postojanu ugodu i transparentnost. Kao puder koji prekriva nesavršenosti i ujednačava ten bez praškastog izgleda na koži, također se može koristiti za fiksiranje šminke i time produžiti njezinu dugotrajnost.

givenchy

Prisme Libre prešani puder je bez greške: upija višak sebuma i vlage uzrokovanu znojenjem. I zato što savšeno ostaje na svom mjestu, može se primijeniti i kad god trebate nositi zaštitnu masku za lice bez straha od preslikavanja pudera. Rezultat šminkanja je besprijekoran, a koža je mekana kao da je cijeli dan bila izložena čistom i svježem zraku.

Tri ključne akcije za izradu tena 

Koje su tri bitne prednosti ovog novog pudera?

1. UJEDNAČAVANJE Prisme Libre prešani puder jamči ujednačen ten tijekom 12 sati. Stvara glatku teksturu kože, prekriva nesavršenosti i ostavlja ujednačen, transparentan rezultat tena.

2. MATIRANJE 24 sata matiranog tena: to je ono što formula obećava. Kontrolira sjaj, upija višak sebuma i vlage, a opet otkriva prekrasan sjaj. Rezultat? Blistavost, bez obzira na sve.

3. SVJETLOST Sa svojim pigmentima i jedinstvenim harmonijama satkane od četiri boje, Prisme Libre prešani puder tjera umor sa lica i zrači svjetlosnim efektima.

Givenchy inovacija koja njeguje kožu 

Tekstura Prisme Libre prešanog pudera proizlazi iz tehnologije koja je ekskluzivna za Givenchy, koja stvara savršeno ujednačen i nevjerojatno lagan puder.

givenchy

Prožeta ekstraktom proteina svile i vitaminom E, meka, ultra-fina tekstura stapa se s kožom i ne ostavlja tragove. Hidratacija se čuva 24 sata, a osjećaj ugode traje cijeli dan.

Nježna i dugotrajna tekstura lako se nanosi na kožu. Formira neprimjetan veo dok koži dopušta da diše. Kompaktan, lagan i svilenkast puder nove generacije koji obećava savršenstvo.

givenchy

Univerzalne i nadogradive nijanse

Savršena koža, bez obzira na svjetlost. Namijenjen podjednako ženama i muškarcima, Prisme Libre Pressed Powder dostupan je u šest različitih harmonija dizajniranih u četiri boje koje odgovaraju svim tonovima kože. Bilo da je ten svjetliji ili tamniji, bilo da su podtonovi topli ili hladni, bez obzira na boju kože, može se pronaći idealan sklad, zajedno s obećanjem korekcije i sjaja. Stvara filter za usavršavanje koji se može izgraditi na koži bilo za čisti prirodan ili intenzivno mat završetak. U oba slučaja, aplikacija je vrlo jednostavna. Za nanošenje Prisme Libre prešanog pudera jednostavno pomiješajte sve četiri boje jednim potezom kista te nanesite puder na kožu i ujednačite teksturu tako da se stopi s tenom. Ovisno o željenom rezultatu, puder se može nanijeti na cijelo lice kako bi se postigao ujednačen mat ten, ili samo na T-zoni za preciznije ciljanje samih kontura lica.

Givenchy Couture dizajn 

Couture potpis Kuće vidljiv je u prekrasnom dizajnu Prisme Libre prešanog pudera: 4G logo utisnut je ne samo na sam puder nego i na kućište, koje je savršen kvadrat ukrašen elegantnom lakiranom crnom bojom. Dovoljno je reći da je ovo prijenosno i suvremeno pakiranje – dizajnirano za popravke u pokretu, u bilo kojem trenutku – savršeno pristaje za kultni puder.

Givenchy ljepota

Givenchyjevo zaštitno lice, Giedre Dukauskaite, pojavljuje se u potpuno novom vizualu koji stvarno ističe raspoloženje Prisme Libre prešanog pudera. Uz Yilan Hua i Mame Anta Wade, model rođen u Litvi, utjelovljuje reklamnu i digitalnu kampanju za najnoviji dodatak Prisme Libre franšizi.

givenchy

Svojim moćnim izgledom i odlučnim stavovima, ova tri modela izražavaju modernost proizvoda koji je besprijekoran, dok prizmatični odsjaji naglašavaju svu blistavost i pojačavajuću snagu novog kompaktnog pudera.