(Giorgio Armani, Tokio, 2007)

Giorgio Armani odlazi u Tokio 24. svibnja kako bi prikazao resort kolekciju za 2020. godinu i sudjelovao na otvaranju redizajniranog Ginza Towera. Sama revija će se održati istog dana kao i otvaranje Armani/Ginza Towera koji je smješten u Tony trgovačkoj zoni.
‘Drago mi je da se vraćam u Tokio na ponovno otvorenje nakon obnove. Ovo je veliki projekt koji pokazuje moju duboku povezanost prema kulturi i ljepoti Japana’- izjavio je modni dizajner
Haute couture kolekcija za proljeće 2015. godine prikazana u Parizu, bila je inspirirana japanskom kaligrafijom i prikazom bambusa kroz bogate vezove i aplikacije na odjeći.
Prvi put predstavljen 2007. godine, toranj Armani/Ginza proteže se na 65.000 četvornih metara, imao je 12 katova i dvije podrumske razine te je sadržavao trgovine Giorgio Armani, Emporio Armani, Casa, a potom i spa dio, restoran i ‘Privé’ bar.

Prošle godine Valentino je izabrao glavni grad Japana kako bi prikazao mušku i žensku pre-fall kolekciju,  da bi samo par dana kasnije revija Dior Mena također prikazana u Tokiju.  2017. godine Louis Vuitton je cruise kolekciju za 2018. prikazao u japanskom gradu Kyotu.