Uzimajući u obzir da si ove vrućine trebamo nekako i olakšati, u slastičarnici Orijent osmislili su nove okuse za vruće ljetne dane kojima možete zapapriti ljeto ili se osvježiti sorbetom GIN TONIC ili sladoledom od piva, a sve to od danas

Papreno osvježenje dolazi uz sladoled DRACARYS, kod kojega su vlastito skuhanu i ohlađenu čokoladnu bazu obogatili sa crvenim ribizlom i chilli papričicama, kako bi postigli slatko-kiseli sladoled sa ljutkastim aftertasteom,  imajući na umu da ipak čokolada odigra svoju dominantnu ulogu. Isprepletenost okusa gdje vas čokolada sladi, zagrizom crvenog ribizla nastaje kiselkasta nota, koja se brzo gubi u slatkoći čokolade, a kad krenete po novi griz ili liz, osjetit ćete ljutkasti aftertaste, kojim završava rapsodija slatko-kiselo-ljutih okusa DRACARYSA!

Papreno osvježenje ASOIAF – A song of Ice and Fire! Kao što i samo ime knjige kaže, pokušali su time pobuditi ledeno osvježenje okusima svježe bazge, limuna i ribizla, a onda sve to pretvoriti u vatru chilli papričicama. Napravljen u varijanti sorbeta, ASOIAF će vas i osvježiti i zaljutiti u isto vrijeme, ali i dokazati da postoji ljubav na prvi liz!

Osvježi se ovih vrućih dana osvježavajućim sladoledom u Orijentu

Nema dana a da u Orijentu ne pitaju kada ćete vratiti sladoled od piva IPA. Kako je ljeto službeno stiglo, osigurali su dovoljne zalihe IPA piva kako bi vam vruće ljetne dane mogli osvježiti alkoholnim sladoledom IPA, koji je obišao cijelu Hrvatsku kao atrakcija, jer zahtijeva posebnu vrstu piva kako bi sladoled zadržao svoju kremoznost, a ujedno i osvježio okusima pravog piva.

Apsolutni hit ljeta 2021 – GIN TONIC sorbet

Drugi osvježavajući okus predstavljen je kao GIN TONIC, koji se po prvi put u Orijentu radi. Uz IPA sladoled koji je kremast, GIN TONIC rade u varijanti sorbeta, koji savršeno paše kao osvježenje u ove vruće ljetne dane. Kombinacija je to koja sadrži tonik, sušeni crveni papar, koricu limuna i limete uz kandirane citruse i svemu tome je dodan Gin. Okus sladoleda GIN TONIC nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Dodatni tajni okus sladoleda će plasirati u ponedjeljak, a za sada tvrde da je NOVI OKUS interpretacija poznatog koktela, na Orijent način.

Pripremite se za vruće ljeto i od danas se osvježite u slastičarnicama Orijent novim sladoledima koje su za vas pripremili.