Gigi Hadid je u ponedjeljak na svom Instagram računu podijelila fotografije i videa sa snimanja svoje nove kolekcije za Reebok. Ovo je njezina prva kolekcija odjeće koju je ostvarila u suradnji s nekim sportskim brendom.

‘Nadam se da će ova kolekcija inspirirati ljude da pronađu stvari koje vole i koje ih ispunjavaju u životu, jer će ih to na kraju izgraditi kao ljude’- rekla je Gigi Hadid
Kolekcija Reebok x Gigi Hadid sadrži sve što vam je potrebno za uspješno vježbanje, od stabilnih tenisica do stylish bodija, tajici i jakni koji su inspirirani modnim stilom same Gigi Hadid.

View this post on Instagram

Designing my first athleisure collection for @Reebok @ReebokClassics was everything I’d hoped. Growing up, sports played such a big part in my life, and many of the lessons I learned as an athlete have been true guides for me in my personal and professional life. Today, two of my high school volleyball coaches have come across the country to NYC to help me launch this first #REEBOKxGIGI collection with a day on the court. 🏐 This amazing collision of worlds is the epitome of what this collection means to me and I really hope you love wearing it in and out of the gym. 🧡 It’s made for play !!!!!!!!!!!! With love. xG (Full collection available tomorrow 2/5 online reebok.co/gigi_collection and in select stores worldwide)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Šuškavi materijali od kojih su izrađene sportske jakne i trenirke daju kolekciji retro prizvuk, kao i boje koje su karakteristične za 90-te godine. Iako cijela kolekcija ima prizvuk retra i dalje je zadržana elegancija linije kroz crnu koja dominira.

Na predstavljanju svoje kolekcije za Reebok u New Yorku početkom tjedna, Gigi je rekla da ju je sport ojačao kao čovjeka i dao joj potrebno samopouzdanje te radnu etiku u životu. Također je dodala da joj je čast što je upravo Reebok dizajnirao ‘Freestyle Hi’ prvu žensku sportsku obuću i da ju je to inspiriralo tijekom cijelog procesa.
Ova silueta je simbol uključivanja žena u atletiku, i mislim da je ovaj model tenisica ‘obuća mog života’ koji savršeno spaja sport i modu u jedno’- za kraj je rekao poznati supermodel