Sprej za završni izgled i fiksiranje šminke All Nighter Makeup Setting spray jedan je od najprodavanijih proizvoda iz Urban Decay arsenala koji obožavaju gotovo sve make-up zaljubljenice

Moramo priznaiti da topljenje make-upa uništava naš ponoćni mojo, a vjerujemo i vaš. Zato smo konstantno u potrazi za proizvodom koji će naš make-up look oko kojeg smo se ipak ponešto i potrudile, držati na mjestu. Na tom putu, otkrile smo ovaj revolucionaran sprej s formulom koja održava izgled šminke kao da je tek nanesena. Službeno kažu da je i do 16 h nakon nanošenja make-up postojan, što bi mu dalo epitet jednog od najbitnijeg člana “pripreme za svadbu” tima.

Korištenje je iznimno lako, samo pošpricate ovaj lagani, a učinkovit sprej kako bi vaš make-up bio postojan i potrajao do ranih jutarnjih sati. All Nighter Setting Spray fiksira šminku tako da izgleda kao da ste ju tek nanijeli i to – bez topljenja, blijeđenja ili taloženja u fine linije. Formula je pogodna  za sve tipove kože (od masne kože do kombinirane kože), bez ulja je i bez parabena, a ima i patentiranu tehnologiju kontrole temperature. Da, ovaj sprej za fiksiranje zapravo smanjuje temperaturu šminke kako bi zadržao puder, sjenilo, rumenilo i korektor, čak i u vrućim i vlažnim ili hladnim i vjetrovitim uvjetima. Rezultat? Glatka koža i postojana šminka koja traje cijeli dan (ili cijelu noć).

#Tip: Želite li dodatno intenzivirati boju sjenila, smanjiti topljenje i produljiti trajanje makeupa? Pošpricajte kist za makeup jednim od naših sprejeva za fiksiranje prije primjene.

 

I sada slijedi najbolji dio! Na društvenim mrežama smo organizirali nagradnu igru u kojoj možete osvojiti ovaj genijalni sprej, pa zato trk na naše Instagram i Facebook stranice!