Bilo da ste sportski fanatik ili okrunjena kraljica lijenosti, hoodice su većini jedan od omiljenijih odjevnih predmeta. I sigurni smo da imate bar jednu. Uvijek je u trendu zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti, a kroz sezone se mijenjaju samo boje i eventualno dužina i širina kroja.

Gotovo svaki modni dizajner je bar jednom izradio svoju verziju popularnih hoodica. Moschino i Louis Vuitton među zadnjima su možda prikazali veselije verzije ukrašene print crtanim junacima, ali i monokromatske izvedbe su jako popularne zbog svoje nosivosti.

(RVDK Ronald Van Der Kemp S/ S 2019, Paris Fashion Week/Getty Images)

Izbor hoodica je stvarno velik te smo teško srca izabrali naš top 5. Jednostavno smo se u trenu zaljubili u pink Balmain x Beyonce hoodicu, kao i u romantičnu Boudoir majicu šaljivog natpisa ‘Jesam ti rekla’. Za oko nam je zapela i Moschino crna oversize hoodica s genijalnim Porky Pig likom iz popularnog Looney Tunesa, koja je dizajnirana u čast Kineske Nove godine.U Stradivariusu smo pronašli jednostavnu ali efektnu hoodicu u crvenoj boji, a u Reservedu pastelnu tie dye verziju, koja je trenutno jako popularna.

(Louis Vuitton Menswear F/W 2019-2020, Paris Fashion Week/Getty Images)