La Štruk, Zagreb

Lagana ljetna subota, sunčan s laganim povjetarcem dan, taman ste obavili kupovinu na tržnici ili ste se samo odlučili prošetati do grada i vidjeti prijatelje, i razmišljate gdje na kavu. Taj smo scenariji imali na umu kada smo krenuli istraživati najljepše terase za subotnju kavu.

Prošetali smo Instagramima cijele Hrvatske i pronašli lijepa mjesta gdje možete popiti baš tu opuštenu subotnju kavu s prijateljima.

Palainovka, Zagreb

Velvet, Zagreb

La Štruk, Zagreb

KaKantun, Split

View this post on Instagram

KaKantun je više od projekta i običnog (još jednog) kafića u getu. 🤍 On je realizirana želja dvoje zaljubljenika u putovanja koji su na jednom od tih došli na ideju da domaći svit počaste nečim novim. A priča ide ovako..⁣⁣ ⁣⁣ 📍Misto radnje: Kolumbija ⁣⁣ ✈️Vrime radnje: 2019 ⁣⁣ ⁣⁣ Kolumbija, jedna od najraznolikijih i najslikovitijih destinacija u Južnoj Americi što možemo potvrditi s obzirom da smo se vratili doma nadahnuti i s najvećom idejom ikad! 🌎🗺⁣⁣ Destinaciju najbolje doživiš onda kad se stopiš s lokalcima. Živiš grad onako kako oni žive. Sidiš u kafiću i promatraš, upijaš, slušaš, uz ona najatraktivnija turistička mjesta daješ priliku i onim – na prvu – sakrivenim malim mistima koja te očaraju tako da se sve spaja u predivnu scenu i posebnu uspomenu. A upravo to smo napravili mi. Obilazeći male lokalne kafiće prepune domaćeg, pristupačnog svita, tople energije, tradicionalnih detalja, boja, ma art di god se okreneš, guštali smo u emotivnoj povezanosti živog i neživog. To nas je kupilo i pojavia se moment: Zamisli da ovako nešto postoji u Splitu! 🤩⁣⁣ ⁣⁣ I eto nas, tu smo di jesmo! U staroj jezgri grada, jednom razigranom prostoru koji će nas uvijek podsjećat na to putovanje! ☕⁣⁣ KaKantun je spoj tradicije i mladosti, to najbolje zna @studio.tekstura, naši arhitekti koji su naše misli pretvorili u jedinstven prostor. Ekipa bravo i hvala! Od starog kamena, modernih i urbanih elemenata do pastelnih nijasni i karakterne ilustracije naše @tea_jurisic koja je prostoru dala ono nešto! Tea, veliko hvala! Pijemo u ime @barsolutions.hr koji su složili brutalan koncept ponude alkohola i koktela 🍸🍹! I za kraj, za autentičan logo nazdravljamo našoj @noemibazon | @normi___ !🍷🎨⁣⁣ ⁣⁣ Moramo još jednu stvar naglasit!⁣⁣ KaKantun je stalni podsjetnik na to da pravi splitski štih čine svi i sve; ne samo kafić kao objekt nego i domaći svit koji ga posjećuje, đir, art vibes, lokacija, atmosfera geta i malog kafića na kantunu, ta emotivna povezanost našeg svita s kultnim mistima i osjećaj pripadnosti.🌴🏛⁣⁣ *Također se nadamo da će furešti uspomenu na KaKantun, kao i mi onda u Kolumbiji, nosit doma ka suvenir i jednu posebnu inspiraciju!⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ •⁣⁣⁣ #kakantun #split

A post shared by KaKantun (@ka_kantun) on

Caffe Wagner, Opatija

Bokeria, Split

Caffe restoran Dvor, Split

Boškinac, Novalja

American Dollar bar, Osijek

Trica, Osijek

View this post on Instagram

Best place to chill at ☕️

A post shared by @ kojic.photography on

Beach bar Buža