Veliki smo fanovi skandinavske estetike, na Instagramu prvo provjerimo što su odjenule omiljene scandi fashionistice, a vrlo često “zalutamo” i na webshopove najdražih danskih ili švedskih modnih dizajnera. Ovog puta pažnju su uzele balerinke.

Jedan od omiljenih scandi brendova svakako nam je obožavani danski Ganni. On je najpoznatiji predstavnik eklektičnog stila tipičnog za modnu scenu Kopenhagena. Obožavamo Ganni pleteninu, slatke kragne te ženstvene haljine, ali posebno nas je oduševio jedan par cipela. Nas, i svaku fashionisticu koja drži do sebe!

balerinke
Ganni ” buckle ballerinas” model, 325 euro

balerinke

Ganni balerinke s kopčom najprodavaniji su model cipela brenda. Prvi put predstavljene još  2021., zbog popularnosti brend ih ponovno intrepretira svake sezone te su trenutno dostupne u različitim bojama (točnije – čak njih 8!). Slatka girly estetika pomiješana s notom punka ono je što ih izdvaja među konkurencijom. Drugi faktor njihove privlačnosti svakako je udobnost i praktičnost, u njima možemo s lakoćom hodati cijeli dan i ujedno izgledati jako stylish.

balerinke
Marie Gaguech
balerinke
YẾN-NHI LÊ

Među uzvanicama Ganni revije za proljeće 2024. koja se održala u kolovozu, moglo se vidjeti mnoštvo Buckle balerinki u svim bojama- od nježne bijele pa sve do punkerski crne. Često se pojavljuju i na feedu omiljenih fashionistica, koje ih kombiniraju na razne načine- uklapaju ih u stylinge raznih estetika-  preppy, opuštene, ženstvene ili rokerske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zélikha Dinga (@carodiarioparis)

balerinke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francesca Perks (@francescaperks)

“Ganni cure” (koje se prepoznaju po hashtagu #gannigirl) proglasile su ove cipele must-have komadom a mi se svakako slažemo s time!

Foto: Ganni, Instagram