Jednostavne ideje s modnih pista za proljeće.

Ako vam nedostaje inspiracije što učiniti s kosom ovih dana, a niste spremni za drastične promjene u šišanju ili bojanju kose, uvijek postoji nekoliko ideja kako se osjećati i izgledati bolje. Iza nas su kolekcije za proljeće 2020., kako pret a porter, tako i one visoke mode, a ideja za styling kose je tisuću. Donosimo vam nekoliko jako jednostavnih koje možete isprobati već sada!

Pletenice

Christian Dior

Pletenice se svakim povratkom tople sezone vrate i među trendove. Ovih dana možete ih kombinirati u nešto više casual verziji s kojom ćete ukrotiti kosu. Na Dior reviji za novu sezonu mogli smo vidjeti pletenice spletene u popularne i simpatične ‘kečke’, ili se naprosto odlučite za jednu koja bi vam mogla poslužiti kao idealno rješenje za cijeli dan.

Klasik

Chanel

Dosta vam je valova u kosi? I uistinu, zar nije već došlo vrijeme da se pozdravimo s tim trendom? Što kažete da se vratite klasičnoj stazici u sredini i ravnoj, gloss frizuri. Ona će vam svakako olakšati niz situacija i stylinga, od dnevnih do večernjih.

Zalizana kosa

Chloe

Jedno od svakako hrabrijih i seksipilnijih lookova za večernje prigode je zalizana kosa. Ne morate nužno posegnuti za total ‘wet lookom’, možete i naprosto blago zalizati i ukloniti kosu s lica. To će naglasiti vaš make-up, kao i nakit – ako ste se odlučili za njega.

Turban

Celine

Kuća Celine je na pistu za proljeće poslala boho dive među kojima su se svakako istaknule one koje su nosile turbane. Nije istina da su oni rezervirani samo za tople dane, turban s leopard uzorkom brzo će i lako upotpuniti vaš party look.

Stazica na stranu

Chanel

Još jedna jednostavna ideja za dnevni i svečani styling je stazica na stranu. Tajna je u jako pažljivoj ravnoj liniji i poslušnoj kosi. Nakon što je ukrotite i stabilizirate, možete ju svezati u niski rep ili skupiti samo jedan dio kose, a ostatak ostaviti raspuštenim. Upravo to mogli smo vidjeti na reviji Chanela.

Foto: Getty Images