Ljubitelji filma “Freaky Friday” iz 2003. godine imaju razloga za slavlje – Disney je službeno potvrdio da je nastavak ovog kultnog filma u produkciji. Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan ponovno će utjeloviti svoje nezaboravne uloge kao Tess i Anna Coleman, a pridružit će im se i još nekoliko originalnih članova glumačke postave.

Planovi za snimanje nastavka filma pojavili su se još 2022. godine, kad je Curtis za časopis PEOPLE otkrila da se vode razgovori o mogućem nastavku. Uz to, povodom 20. godišnjice filma, u svibnju 2023., Curtis i Lohan su se ponovno okupile u intervjuu za “The New York Times”, gdje je Lohan izrazila entuzijazam za snimanje nastavka.

Sada je, prema svemu sudeći, nastavak filma bliži no ikad. Snimanje nastavka započelo je ranije ovog mjeseca, a Disney je potvrdio ovu vijest fotografijom Curtis i Lohan na setu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Walt Disney Studios (@disneystudios)

Osim povratka originalne glumačke postave, uključujući Marka Harmona, Chada Michaela Murraya, Christinu Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephena Tobolowskog i Rosalind Chao, nastavak će predstaviti i nove likove. Uloge novih likova tumačit će, prema glasinama, Julia Butters, Manny Jacinto, Maitreyi Ramakrishnan i Sophia Hammons.

Redateljica novog filma bit će Nisha Ganatra, poznata po svom radu na serijama i filmovima s jakim ženskim likovima, poput “The High Note” i “Late Night”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nisha Ganatra (@nisha.ganatra)

Iako su detalji zapleta još uvijek tajni, izvješća iz travnja 2024. sugeriraju da će radnja uključivati likove Lohan i Curtis koji će zamijeniti tijela s dvjema tinejdžericama. Prema casting pozivu, film će također prikazati Anninu 14-godišnju kći Harper i njezinu buduću polusestru Lily, koje se ne slažu najbolje.

Premijera filma predviđena je za 2025. godinu, a film će biti prikazan isključivo u kinima. Ljubitelji originalnog filma mogu s nestrpljenjem očekivati novi zaplet i povratak omiljenih likova na veliko platno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Walt Disney Studios (@disneystudios)