Za kraj tjedna predstavljamo miris koji nas je zadnji osvojio, Irresistible Givenchy s još prozračnijim tonovima

Magnetna pokretna sila Irresistible mirisa je neumoljiva. Istinski koncentrat čistog zavođenja, miris koji opija, ujedinjuje te odjekuje oslobađajućim naletom smijeha. Stvoren je od strane parfumera Fanny Bal, Dominique Ropion te Anne Flipo koji su htjeli napraviti miris obgrljen blistavom, voćnom ružom i nježnim mošusom a prožet drvenastim notama. U tome su uspjeli. Miris je upotpunjen svježinom ružine vodice, pa tako postaje kristalno čist i prozračan.

givenchy irreristible edt

U kombinaciji s izuzetno elegantnim irisom, ruža poprima nenadmašnu punoću koja nosi oštre note pupoljka crnog ribizla. A kada priroda cvjetnog buketa susretne drvenasto lice cedrovine, ultimativna fuzija s bijelim mošusom stvara efekt druge kože. U ulozi zaštitnog lica, Givenchy je vidio predivnog modela Fran Summers, a s čime se mi bezrezervno slažemo.

givenchy irreristible perfume edt

Dok se u bočici skriva koncentrat ženstvenosti koji zaranja u prostranstvo svježine, sama bočica Irresistible Givenchy reflektira svježinu te blistavost nove Eau de Toilette. Dizajn iznova interpretira Givenchy znak, prizmu, kroz svjetlucavo, višeslojno staklo koje se igra sa svjetlosti te poprima nijansu ružičastog mirisa. Love!

flash!

Kako nam se približava Majčin dan, Givenchy ima iznenađenje. Najsretnijoj od vas daje šansu osvojiti ovaj miris i mami izmamiti širok osmijeh na licu. Uskoro na našem Instagram feedu!