Ljeto samo što nije stiglo, a naše misli polako lutaju prema tirkiznom moru i bijelim, kamenim uličicama – duh i tijelo nikako ne smiju zaostati. Dok se profesionalna masaža čini savršenim lijekom za rješavanje nakupljenog stresa, ipak postoje tehnike koje možemo napraviti iz udobnosti vlastitog doma. Švedski skin-tech div, FOREO, donosi profesionalne savjete za savršenu relaksirajuću rutinu. Možete ih zabilježiti!

Opuštajuće čišćenje i masaža lica

Uz zvuk najdraže pjesme te svijetlost i miris najdraže svijeće stvorite savršenu atmosferu. Započnite tretman s poznatim FOREO skin-tech uređajem – LUNA 4 Plus. Njegova termoterapija opustit će vas u trenu, crvena LED i NIR terapija će poboljšati proizvodnju kolagena, a osjećaj potpune čistoće (kako će 99,5 % svih nesavršenosti i sebuma biti očišćeni) na kraju tretmana će donijeti vašoj koži i vašem duhu potrebno svježinu.

Čišćenje kože uz LUNA 4 Plus najbolji je način za buđenje duha i tijela dok se osjećate umorno, nakon dugog dana provedenog u uredu (testirano i odobreno!).

Korak završavamo laganom masažom koju možemo odabrati među dostupnim opcijama unutar FOREO For You aplikacije.

Hidracija kože pametnim maskama

Je li UFO 3 jedan od najzabavnijih FOREO uređaja za korištenje? Itekako! Uz odlične rezultate koje nudi nakon bilo kojeg tretmana s pametnim maskama, on je ujedno i skin-tech gadget koji nudi SPA osjećaj iz udobnosti vašega doma. Naša najdraža pogodnost u ovim vrućim danima svakako je funkcija krioterapije koja budi kožu, a savršena je za jutarnje beauty rutine.

Uparite UFO 3 s umirujućom H2Overdose UFO maskom kako biste dodatno hidrirali i pomladili svoju kožu. Ova maska će vas spasiti u vrućim, ljetnim mjesecima – kompleks vitamina B5 pomaže vratiti izgubljenu vlažnost, ublažava crvenilo te sprječava suhoću, ljuštenje i svrbež. Isto tako vraća koži mekoću i elastičnost, dok održava njezinu zdravu barijeru.

Toniranje i vježbanje mišića lica

Gimnastika nikako nije opuštajući sport, no FOREO donosi BEAR 2 skin-tech medicinski uređaj, važan gadget uz koji s lakoćom možete tonirati te podignuti mišiće i crte lica. Sada je to lakše negoli prije zahvaljujući 4 revolucionarna tipa mikrostruje i 5 tipova T-Sonic masaža – odaberite najdraže i u potpunosti se opustite!

Za sigurno korištenje, uparite BEAR 2 sa SUPERCHARGED Serum 2.0 te zategnite kožu u sekundi. Uživajte u zadnjem koraku rutine sa živahnijom pjesmom i osjetite kako vam se koža budi!

Svi FOREO proizvodi dostupni su na foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas.hr, Martimex.hr, Roxbauty.hr, Tehno-mag.hr, Fabuspot.hr