S potpuno novim LUNA 3 plus uređajem za čišćenje i učvršćivanje lica, najpoznatiji svjetski beauty tech brend podiže vašu skincare rutinu na višu razinu

Revolucionarna beauty rutina je tu – FOREO, najpoznatiji beauty tech brend na svijetu, predstavio je FOREO LUNA 3 plus, futuristički uređaj za čišćenje i učvršćivanje lica u verzijama za normalnu i osjetljivu kožu.

FOREO LUNA 3 plus je jedini uređaj na svijetu koji nudi kompletni i personalizirani tretman lica, kombinirajući čišćenje lica s termoterapijom, T -Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom. 

LUNA 3 plus-lifestyle

U nastavku donosimo sve jedinstvene značajke ovog revolucionarnog skincare uređaja za dubinsko čišćenje i učvršćivanje kože:

Revolucionarno čišćenje lica s termoterapijom

Dubinsko čišćenje s termoterapijom predstavlja najnoviji futuristički iskorak u beauty-tech kategoriji. Zagrijavanjem kože, a time i širenjem pora i otapanjem nečistoća, omogućuje iznimno precizno i ​​optimizirano čišćenje te pripremu kože za bolju apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu. 

FOREO LUNA 3 plus je dizajnirana od ultrahigijenskog silikona i opremljena s 8 toplinskih dodirnih točaka koje se – u kombinaciji s 8.000 T-Sonic pulsacija u minuti i 16 različitih intenziteta – zagrijavaju do savršene temperature čišćenja kako bi otopile i uklonile do 99,5 % sebuma, ostataka šminke i odumrlih stanica kože, poštujući prirodnu ravnotežu kože. Rezultat je temeljito, ali iznimno nježno čišćenje lica nakon kojeg će vaša koža biti čista, glatka i blistava kao nikad prije.  

Ciljano i sigurno učvrćivanje mikrostrujom

FOREO LUNA 3 plus također nudi 5 masažnih rutina u kombinaciji s mikrostrujom koja ima 15 različitih intenziteta – za ciljano oblikovanje i učvršćivanje lica. Aktivirani putem FOREO aplikacije, mikrostrujni tretmani FOREO LUNA 3 plus uređaja dubinski stimuliraju mišiće lica niskom razinom električnih impulsa iz dvije igle na stražnjoj strani uređaja, što omogućuje tretiranje ciljanih područja lica i personalizirani učvršćujući tretman. 

LUNA 3 plus-lifestyle

5 opuštajućih masažnih rutina FOREO LUNA 3 plus uređaja su: Full Facial Treatment,Targeted Eye Treatment, Laugh Line Treatment, Forehead Smoothing & Lifting i Neck Treatment

Glavne značajke

  • Čišćenje lica s termoterapijom
  • Masaža lica s mikrostrujnom tehnologijom i 15 podesivih intenziteta
  • T-Sonic pulsacije sa 16 podesivih intenziteta
  • Ultra mekan i ultra higijenski silikon
  • Povezanost s FOREO aplikacijom za personalizirani tretman
 • 100% vodootporan
 • 125 korištenja s jednim USB punjenjem
 • 2 verzije: za normalnu i osjetljivu kožu 
luna3plus-sensitive
Luna 3 Plus za osjetljivu kožu
LUNA3plus-normal skin
Luna 3 Plus za normalnu kožu

 

FOREO LUNA 3 plus dostupna je kod odabranih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i FABU Spot!

Fotografija: Youngoldman/Thinkstock, PR