U vrijeme ljetnih vrućina ne volimo komplicirati u kuhinji, pogotovo kada smo na godišnjem odmoru i umjesto elaboriranih jela kuhamo brzinske opcije, ili još bolje, jedemo vani. U tim dragocjenim trenucima slobodnog vremena sve bi trebalo biti podređeno opuštanju i užitku, pa vam mi danas donosimo prijedloge mjesta na našoj obali na kojima ćete baš dobro pojesti s nogu i zatim nastaviti sa zabavom. Ovo su tri cool fish bara u kojima vas očekuju jako fine riblje kreacije!

Fish House Rovinj

Tunaholic Fish Bar

Lokacije:

  • Poreč (ulica sve. Eleuterija 6)
  • Rovinj (Zdenac 11)
  • Trogir (Radovanov trg 8)

Tunaholic Fish bar baziran je na gastro ponudi ribljih jela. Glavna namirnica je tuna, a slijede morski pas, losos, sardele, girice, lignje… Posebnost bara je da su osnovne namirnice osmišljene na skroz drugačiji i originalan način. Burgeri od tune, morskog psa, pohane sardele, fish&chips opcije i salate samo su dio ponude u street food verziji. Zastanite na jednoj od lokacija Tunaholic Fish Bara i osim u svježe pripremljenom ribljem snacku uživajte i u dizajnerski uređenom konceptu lokala.

Fish Delish

Lokacija:

  • Murter (Obala Murterskih Škoja bb)
  • Vodice (Artina ul. 19B)

Originalan Fish Delish koncept stavlja ribu u fokus i priprema ju na jednostavan, brz, kreativan i zanimljiv način. Osnovan 2020. godine na Murteru, Fish Delish je brend koji priprema i poslužuje inovativna i kreativna jela čija je osnovna namirnica riba, a glavni uvjet kvaliteta. Završna priprema jela je brza i jednostavna, kao i njihovo konzumiranje koje je prilagođeno usputnoj šetnji ili uživanju na terasi u ugodnoj atmosferi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fish Delish (@fish_delish_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fish Delish (@fish_delish_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fish Delish (@fish_delish_)

Fish House Rovinj

Lokacija:

  • Rovinj (E. de Amicis 2)

U Rovinju se nalazi još jedan odličan fish bar pred kojim redovito vlada vesela gužva i vreva. Fish House Rovinj svakodnevno opravdava svoju reputaciju među zadovoljnim gostima, a čini to širokom selekcijom finih jela ‘s nogu’, počevši od prženih klasika pa sve do originalnih kreacija kao što su riblji hot dog (koji je prošlog ljeta ovdje bio potpuni hit), tuna tacosa i ribljih bao bunsa.