Vraćaju se Neo i Trinity; konačno je stigao prvi trailer filma “The Matrix Resurrections”, čiju objavu s nestrpljenjem iščekujemo krajem ove godine – točnije, u kina dolazi 22. prosinca 

Kako je najavljeno početkom tjedna, nakon premijere u sklopu CinemaCon događanja, kompanija Warner Bros je danas fanovima diljem svijeta otkrila prve kadrove četvrtog nastavka napetog trilera “The Matrix”, mnogima jednog od omiljenih SF filmskih naslova, prvi put predstavljenog krajem prošlog stoljeća.

Objavom službenog trailera po prvi put je otkriven i dio radnje filma, čime dobivamo uvid u interesantan detalj – čini se kako su glavni likovi, Neo i Trinity, u potpunosti zaboravili na događaje iz prethodne trilogije.

Uloge glavnih likova i dalje pripadaju Keanu Reevesu i Carrie-Anne Moss, no prema dosadašnjim informacijama čini se kako se Laurence Fishburne neće pojaviti u ulozi Morpheusa. S druge strane, trailer nam otkriva pojavu zasada neimenovanog lika koji uvelike podsjeća na mladog Morpheusa, a čiju ulogu igra Yahya Abdul-Mateen II.

Također, u novom nastavku ponovno ćemo gledati Jadu Pinkett Smith kao Niobe, a od novih imena glumačkoj postavi su se pridružili Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci i Jessica Yu Li Henwick.

“The Matrix Recurrections” nam stiže 22. prosinca, kada će biti dostupan u kinima diljem svijeta, kao i na streaming platformi HBO Max. Iščekujemo!

Naslovna fotografija: Warner Bros