Serijal “Feud” se konačno vraća s novim pogledom u skandal koji je potresao visoko društvo Manhattana 1970-ih. Šest godina nakon što je dramska antologijska serija Ryana Murphyja debitirala s Emmyjem nagrađenim Bette i Joan, televizijski mogul će na male ekrane prenijeti istinitu priču o piscu Trumanu Capoteu i njegovom užem krugu društvanceta, koje je nazvao svojim “labudovima”.

Feud: Capote Vs The Swans

Dugo odgađana FX miniserija, sada podnaslovljena “Capote vs. The Swans”, prvi put je najavljena još u travnju 2022., kada je Deadline objavio da će projekt biti adaptacija bestselera Laurencea Leamera “Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era”. Emisija će pratiti autorov život u New Yorku tijekom 70-ih, kada je bio na vrhuncu slave nakon uspjeha romana “In Cold Blood” i smatrao je najotmjenije i najbogatije žene grada bliskim prijateljima. Kako se priča nastavlja prema Capoteovoj smrti 1984., vidjet ćemo kako autor izdaje nekoliko svojih prijatelja objavljivanjem skandalozne kratke priče iz 1975. “La Côte Basque 1965” koja je razotkrila najskrivenije tajne njegovih prijatelja.

Sada, nakon mjeseci iščekivanja, imamo prvi pogled na glamuroznu novu sezonu. U seriji glume Chloe Sevigny, Naomi Watts, Diane Lane, Demi Moore i Tom Hollander. Donosimo tzv. prvi pogled.

Fotografije: @fxnetworks